LEGO x Levi's: exclusieve collectie met musthave items

LEGO x Levi's: exclusieve collectie met musthave items

Vorig artikel Volgend artikel

LEGO is tegenwoordig veel meer dan alleen steentjes. Nu het speelgoed populairder is dan ooit onder zowel kinderen als volwassenen, ontstaan er volop samenwerkingen. Dit jaar lanceerde LEGO in samenwerking met Adidas sneakers en met IKEA slimme opbergboxen. Alsof dit nog niet genoeg was komt LEGO nu ook met een kledingcollectie in samenwerking met Levi's. Mocht je huis al vol staan met creaties van de Deense speelgoedfabrikant, dan kun je nu dus bouwen terwijl je de LEGO-kleding van Levi's draagt.

Kleding met knipoog naar bouwplaat

De collectie is ontworpen rondom de allereerste flexibele LEGO-bouwplaat. Op een buigzaam siliconenpaneel kun je je eigen ontwerpen maken met LEGO DOTS, een nieuw concept dat eerder dit jaar door LEGO werd geïntroduceerd. Omdat de mini-bouwplaatjes op de kledingstukken zijn genaaid kun je je eigen ontwerp maken en zo draag je echt een uniek stuk. De bouwplaat is onder andere bevestigd op een vintage stonewashed Levi's Trucker Jack, een straight jeans, hoodies en sweatshirts. In de collectie vind je ook t-shirts zonder bouwplaatje, maar deze hebben wel toffe graphics.

LEGO-elementen zie je ook terug in details op de kleding, waaronder knopen in geel, rood, groen, blauw, wit en zwart. De standaard lederen patch van Levi® is ook omgezet in een flexibele rode LEGO patch. De items zijn verkrijgbaar voor kinderen en is opgenomen in de mannencollectie.

Wat vind je ervan? Too much of tof? Kijk, oordeel zelf en bestel!

Levi's LEGO jeans
Je eigen 'kunstwerk' maak je zelf met LEGO DOTS en draag je daarna vol trots
Levi's LEGO hoodie
De hoodie heeft echte LEGO-kleuren
LEGO Levi's pet
Iets subtieler is de pet, waarop je ook je eigen ontwerp kunt maken
Levi's LEGO jeans dots
Een voorbeeld van het leren detail aan de achterkant van de jeans
Irene Boskma

Irene is tekstschrijver en blogger. Naast schrijven vindt ze het leuk om hard te lopen en de wereld rond te reizen. Of dat nu korte of lange trips zijn,...