Ember lanceert de eerste zelfverwarmende babyfles

Ember lanceert de eerste zelfverwarmende babyfles

Vorig artikel Volgend artikel

Ember Technologies introduceert vandaag de zelfverwarmende Baby Bottle System en claimt hiermee de eerste te zijn ter wereld. Deze innovatieve babyfles maakt het voeden van je baby een stuk eenvoudiger en biedt uitkomst voor moeders die net zijn bevallen.

Melk in vijf minuten opwarmen tot lichaamstemperatuur

Het Ember Baby Bottle System gebruikt een gepatenteerde technologie om melk binnen vijf minuten op te warmen tot lichaamstemperatuur, de meest natuurlijke en gezonde temperatuur voor je baby. Het Baby Bottle Systeem is geschikt voor thuis en onderweg en biedt moeders het gemak om altijd en overal melk op de juiste temperatuur te hebben.

Door de fles op de Smart Warming Puck te plaatsen kun je deze met één druk op de knop te verwarmen, en heb je in een mum van tijd melk klaar voor je kleintje. De volledig opgeladen Puck kan gemakkelijk worden meegenomen mee en houdt melk tot vier uur lang koel met de bijgeleverde isolerende thermische koepel.

Veiligheid en Gebruiksgemak voor Moeders

Het ontwerp van de fles is lichtgewicht, ergonomisch en eenvoudig te reinigen, vullen en in elkaar te zetten dankzij een modulaire ontwerp. Het drievoudige veiligheidscontrolesysteem voorkomt oververhitting, terwijl multipoint sensoren zorgen voor gelijkmatige verwarming en het voorkomen van hotspots. Bovendien kunnen moeders die al Philips Avent naturel en MAM spenen gebruiken, deze blijven gebruiken met de Ember babyfles, waardoor de overgang nagenoeg naadloos is.

Ember_Baby_Bottle_System_onderweg
Ook handig voor onderweg

Ember Baby App

Door het Ember Baby Bottle System te koppelen aan de Ember Baby app, kunnen jonge moeders de fles ook op afstand verwarmen wat ideaal lijkt voor nachtelijke voedingen of onderweg. De app biedt daarnaast de mogelijkheid om de voedingen en groeistatistieken van je baby bij te houden, zodat je zelf een overzicht hebt van de gezondheid en ontwikkeling van je kleintje.

Bij de ontwikkeling van het babyfles systeem en de app heeft Ember nauw samengewerkt met kinderarts Dr. Tanya Altmann. Zij zegt:

Als kinderarts die al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het helpen voeden, groeien en ontwikkelen van baby's, heb ik met veel plezier samengewerkt met Ember aan dit product. De technologie in deze fles zal een doorbraak betekenen voor ouders die hun baby thuis of onderweg met één druk op de knop de perfecte temperatuur melk kunnen geven.

Natuurlijk en Gezond Voeden

Hoewel de Ember Baby Bottle een perfecte oplossing biedt voor het gemak van moeders, blijft borstvoeding nog steeds de meest natuurlijke en gezonde vorm van voeding voor baby's. De technologie van Ember kan echter een aanvulling zijn voor moeders die hun baby flesvoeding willen bieden, ongeacht tijd en lokatie.

Het Ember Baby Bottle System is vanaf 4 juli te koop voor een prijs 400 euro en verkrijgbaar via eu.ember.com.

Ember_Baby_Bottle_System_app
Met de bijbehorende app kun je zelf het gebruik bijhouden