De redactie van Stylecowboys is te bereiken via redactie@stylecowboys.nl
Als je gek bent op pittig eten dan ben je absoluut bekend met de Sriracha saus. De hete saus die gemaakt wordt van chilipepers, olie, knoflook en een snufje zout is in Azië, maar ook in Amerika onwijs populair. De saus is vernoemd naar de kunstplaats Si Racha in het oosten van Thailand. Hier werd de saus voor het eerst geproduceerd en geserveerd in lokale visrestaurants.
In bovenstaand filmpje kun je een kijkje nemen in de immense fabriek van Sriracha en zie je hoe miljoenen pepers jaarlijks worden vermalen tot de heerlijke saus. De CEO, die in 1978 vluchtte uit Vietnam, vertelt in het filmpje over zijn trots. De pepers zijn verser dan vers wanneer ze tot saus geproduceerd worden. Om deze kwaliteit te waarborgen werkt Tran met lokale leveranciers. Zodra de pepers zijn geplukt, zijn ze binnen 2 tot 3 uur al in de fabriek om verwerkt te worden. Tran is dagelijks bezig om zijn product beter te maken, wat voornamelijk inhoudt dat de saus pittiger wordt.
Verder lezen over Food
Lifestyle22.02.2024
4 redenen om dagelijks zink supplementen te slikken
Food14.11.2023
Onderzoek naar ons eetgedrag: nieuwe week begint gezond en eindigt met pizza of frituur
Lifestyle30.04.2022
Quinta dos Vales The Winemaker Experience of hoe wordt je wijnmaker
Food29.03.2021
Gorillas bezorgt boodschappen binnen 10 minuten
Food08.02.2021
10x energie zonder koffie te drinken
25.01.2021
Diabetes Fonds lanceert uniek programma: binnen 28 dagen fit
Lifestyle21.11.2020
Ben je een wijnliefhebber? Solliciteer dan nu naar de functie van ‘winefluencer’!
Food14.11.2020