Plug into the positieve energy met Twizy [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Plug into the positieve energy met Twizy [Adv]

De Twizy zet een nieuwe trend in de stad. Deze tweezit- ter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. Geen auto en geen scooter, de Twizy is een soort op zich. Bovendien is de Twizy makkelijk te parkeren en gewoon op te laden via het stop- contact. Ervaar al het positieve van de Twizy!

Perfect voor in de stad: De Twizy is perfect voor het stadsverkeer. Parkeren in de drukke stad is dan ook geen enkel probleem met de Twizy. Laat je niet langer tegenhouden om te gaan en staan waar jij wilt, want de Twizy neemt zo weinig ruimte in dat je altijd wel een parkeerplekje vindt. Er kan één passagier mee. En bedenk goed wie je uitnodigt, want de knusse ruimte zorgt voor een intieme sfeer...

Voor iedereen: De Twizy is voor iedereen, want er is een versie voor mensen met een autorijbewijs én een versie waarvoor je een brommercertificaat nodig hebt (Twizy 45). De eerste haalt een topsnelheid van 80 km per uur, de Twizy 45 doet zijn naam eer aan en gaat niet harder dan 45 km per uur. Er zijn drie uitvoeringen van de Twizy: Urban (basic), Color (om je uit te leven) en Technic (chique zwart-wit look). Daarnaast zijn er ook nog stickersets verkrijgbaar zodat je jouw Twizy nog persoonlijker kunt maken!

De Twizy staat nú bij de exclusieve Twizy shop en is te verkrijgen vanaf € 6.990,-. De versie waarvoor je een auto rij- bewijs nodig hebt, start bij € 7.690,-. Voor de nieuwe Renault Twizy betaal je géén BPM, wegenbelasting en bijtelling. Kijk op deze website voor de dichtstbijzijnde Twizy shop.

David Guetta: Bij een innovatieve auto als de Twizy hoort een grote per- soonlijkheid. Niemand minder dan David Guetta, een van de populairste DJ’s van dit moment, zal de Twizy wereldwijd een jaar lang gaan promoten. Samen met zijn vrouw Cathy, organisator van de beruchte feesten op Ibiza, speelt hij de hoofdrol in de televisiecommercial ‘Plug Into The Positive Energy’, die op dit moment wordt uitgezonden.

De Twizy staat voor vernieuwing en technologie en het is super spannend om deel uit te maken van zo’n futuristisch project”, aldus David Guetta. Speciaal voor de Twizy bewerkte David Guetta een versie van het nummer Alphabeat van zijn laatste album ‘Nothing But The Beat’. Renault zorgt voor een unieke digitale ervaring voor de liefhebbers van elektronische muziek: een 3D-geluid dat speciaal voor deze campagne is ontwikkeld. Daarnaast is er nog de clip van David Guetta ‘Alphabeat - Plug into the positive energy’, die gemaakt is door ‘So Me’ (ook ver- antwoordelijk voor clips van Justice en Kanye West). 

Maak van deze exclusieve clip jóuw videoclip op Facebook via http://bit.ly/HCsWXMMeld je hier ook direct aan voor een proef- rit zodat je de Twizy zelf kunt ervaren!

twizy_1