Robomow Sportzomer 2012 ‐ aan het gras kan het niet liggen!

Robomow Sportzomer 2012 ‐ aan het gras kan het niet liggen!

Wat een drukte! Net Roland Garros achter de rug, EK voetbal net begonnen en we eindigen in augustus met de Olympische Zomerspelen. Daartussen nog Wimbledon en de Tour de France. Het zit dus tjokvol deze sportzomer. Daarom komt Robomow met een speciale voetbaleditie van de RM- modellen: de volautomatische gazonmaaiers die als een bal over het veld gaat. Let op, hij is maar in beperkte mate verkrijgbaar.

De Robomow is een nieuwe lijn volautomatische gazonmaaiers, waarbij je de hand zelf niet meer uit de mouwen hoeft te steken zodat je tijd overhoudt voor belangrijke zaken, het echte tuinieren en genieten van je tuin. Robomow draagt gemak, maaikwaliteit en milieu hoog in het vaandel en richt zich op duurzame producten en toepassingen.

De Robomow RM510 kost normaal € 1.249,-. Met de speciale voetbaldesign kap gaat hij €1.448,- kosten. Ben je al in het bezit van een RM510 dan kun je de kap ook los kopen voor €199,-. Beetje duur maar wel leuk natuurlijk.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines