Hang je Sonos aan de wand met Cavus

Hang je Sonos aan de wand met Cavus

Het Sonos muzieksysteem is inmiddels een begrip voor mensen die van muziek houden. Het is een muzieksysteem met draadloze speakers en bediening via je smartphone. Je kunt al je muziek van je PC of bijvoorbeeld Spotify eenvoudig streamen, waar je maar wil. Iets wat Sonos echter vergeten is is een systeem om de Sonos PLAY:3 of PLAY:5 op te hangen aan de muur. Natuurlijk zijn er dan creatievelingen die zelf een systeem ontwikkelen.

Één van deze creatievelingen is het bedrijf Cavus, een handelsmerk van Electrobot B.V. Met Cavus hang je de Sonos speakers eenvoudig aan de muur waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt om een goede opstelling te creëren.

Cavus heeft muursteunen ontwikkeld voor de Sonos PLAY:3 en de Sonos PLAY:5 met draaibare- en een vergrendelbare varianten. Ook hebben ze een steun voor de Sonos Controler, Sonos Bridge en Sonos AMP. De steunen zijn vervaardigd van staal en zijn voorzien van een stevige laag witte of zwarte poedercoating.

Kijk op de site "beugelsvoorSonos.nl" voor meer informatie.

sn5w.2

sn3tw.1

sn120.3

Reacties (4)

 

  • RB

  Deze beugels zijn er toch al een tijdje..? Iedere keer vraag ik mij weer af welk 'nieuws' op deze site in feite reclame is. Maar ondanks deze lichte ergernis blijf ik de website bezoeken, dus keep up the good work.

  Ma 11 jun 2012, 21:25


 • @RB als het reclame zou zijn dan staat er [ADV] bij....
  Ik had deze nog niet gezien en kwam het nu toevallig tegen :)

  Ma 11 jun 2012, 21:53


  • peter

  Een artikel over beugels, dat moet wel zijn omdat het bijzondere beugels zijn. En inderdaad: ze zijn eenvoudig te monteren. Beugels zijn nooit eenvoudig te monteren, dus als dit een uitzondering zou zijn... Maar over de eenvoudigheid geen woord!

  Ma 25 jun 2012, 11:16


  • Jan De Vries

  Ik wil de Sonos Playbar mee laten draaien met mijn aan de muur bevestigde beugel voor de tv. Deze combinatie lijkt niet mogelijk te zijn. Wie heeft er een oplossing?

  Zo 28 jul 2013, 15:45

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines