HP komt met zakelijke HP Slate 2

HP komt met zakelijke HP Slate 2

HP heeft de HP Slate 2 Tablet PC aangekondigd. Dit doen ze nadat ze een tijdje geleden nog aankondigden helemaal te stoppen met de tablet, althans de HP TouchPad. De toenmalige directeur had het project van de ene op de andere dag stopgezet waarna de reeds geproduceerde tablets voor $99 als warme broodjes over de toonbank gingen. Nu komen ze met een tablet voor de zakelijke gebruiker met geïntegreerde beveiliging.

De HP Slate 2 Tablet PC is direct in te zetten bij bedrijven en branches als het onderwijs, de zorg, overheid en detailhandel. Branches dus waar werknemers regelmatig buiten de organisatiemuren werken. De tablet is voorzien van Microsoft Windows zodat hij eenvoudig in de Windows omgeving van het bedrijf is te integreren. De HP Slate 2 weegt 0,68 kg en heeft een 8.9 inch capacitatief multitouch beeldscherm dat zowel door aanraking als met een pen bediend kan worden. De batterij gaat volgens HP 6 uur mee. Natuurlijk is de HP Slate ook voorzien van twee camera's. Aan de voorzijde een VGA camera en aan de achterzijde een 3 megapixel camera. Dit valt eigenlijk wel een beetje tegen. Ook heeft de HP Slate 2 een SD card reader, twee USB poorten en een HDMI-aansluiting.

Vanaf begin december is de HP Slate 2 beschikbaar in Europa.

HP Slate 2 (2)

Tags: hp, slate, tablet, windows

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines