​Zo verschijn je paasbest aan de ontbijttafel

​Zo verschijn je paasbest aan de ontbijttafel

Vorig artikel Volgend artikel

Het is dit weekend Pasen en dat betekent voor veel mensen dat ze gaan brunchen. Lekker thuis, in een restaurant: het maakt niet uit waar je zit, maar je wil er natuurlijk wel op je paasbest bijzitten. We tippen vijf manieren om dat voor elkaar te krijgen.

Geen shade: scheer jezelf met Philips Oneblade 360

Je wil je natuurlijk prettig voelen aan de paastafel en voor sommige mensen geldt dan dat een gladde huid extra lekker voelt. Daarmee kan de Philips Oneblade 360 je helpen. Met dit apparaat style je je gezichts- en lichaamshaar op elke lengte. Zo kun je je baard zo trimmen dat je er geen paaseieren meer in kunt verstoppen.

Die mooie glimlach: een stralend gebit met de Oral-B iO 8N

Zorg ervoor dat je tanden er stralend als de zon uitzien aan het paasontbijt. Elektrische tandenborstels worden steeds slimmer en Oral-B iO 8N is het schoolvoorbeeld van een slimme tandenborstel. Hij geeft je niet alleen een mooie glimlach van jezelf, maar ook een glimlach op het scherm wanneer je goed hebt gepoetst. Klinkt kinderachtig, maar is stiekem dus wel heel leuk.

Op tijd zijn: een mooie smartwatch zoals de Samsung Galaxy Watch5

Wil je stiekem tijdens de brunch je berichten in de gaten houden? Dat kun je heel subtiel doen met een slim horloge zoals de Samsung Galaxy Watch5. Dit slimme horloge gaat lang mee en bevat een BioActive-sensor om meer inzicht te krijgen over je gezondheid. Ook geeft dit horloge inzicht in je slaap, zodat je nog even kunt kijken of je wel goed uitgerust ter tafel verschijnt.

In het nieuw: een passende outfit van Mr Marvis

Nederlandse mensen zijn lang. Heel lang. Hierdoor is kleding komen soms best lastig, omdat de normale mode toch is afgesteld op wat kleinere mensen. Mouwen die je dan maar opstroopt omdat ze veel te kort zijn, een broek die onbedoeld hoog water is: dat is voorbij met een outfit van Mr Marvis.

Lekker ruiken: het fijne parfum Giorgio Armani

En als je de tafel dan verlaat, dan wil je natuurlijk een fijne geur achterlaten. Niet te overweldigend, het gaat immers om het eten, maar wel lekker fris. Giorgio Armani is een eigentijds parfum dat heerlijk ruikt. Dat maakt je paasbeste look helemaal af.

Laura Jenny

Is ze niet aan het tikken, dan reist ze rond in de wondere wereld van entertainment of op een toffe plek in de echte wereld. Mario is de man van haar leven,...