#Audioweek dag 7: "Wat betekent 5.1?"

Vorig artikel Volgend artikel
#Audioweek dag 7: "Wat betekent 5.1?"

Vorige week kondigden we al aan dat deze week #Audioweek is op Dutchcowboys & Stylecowboys. In samenwerking met Teufel hebben we iedere dag een prijsvraag en bijbehorende prijs. Na zes succesvolle dagen, vandaag dag 7, de laatste dag. De vraag van vandaag staat weer in de titel van dit bericht: "Wat betekent 5.1?

Vandaag dus de laaste keer dat je kans maakt op een fantastische prijs!!!

#Audioweek dag 7 Wat betekend 5.1?

UPDATE 16:00 uur: De winnaar van dag 7 is bekend: Michael Folles wint een Theater 400 set. Dit was een actie was de laatste dag van in totaal 7 dagen #audioweek waarbij je fantastische prijzen kon winnen.

De winnaars nog een keer allemaal op een rijtje:

Alle deelnemers bedankt voor het meespelen en voor de winnaars natuurlijk een dikke proficiat!!! Congratzzz

Weet jij het juiste antwoord en wil je kans maken op de Theater 400 set? Mail dan het juiste antwoord naar audio@stylecowboys.nl. Hier heb je tot 16.00 uur vandaag de tijd voor, daarna verloten we onder iedereen met het juiste antwoord 1x de Theater 400 set. Let op: Als deelnemer geef je Teufel toestemming om jouw e-mail adres te gebruiken.

Theater 400
Perfect home cinema geluid en uitstekende muziekweergave hoeft elkaar niet uit te sluiten, dat bewijst de Berlijnse audio specialist met de nieuwe Theater 400 en Theater 500 home cinema sets. Zowel filmfanaten als muziekliefhebbers worden met beide sets meer dan tevreden gesteld. De Theater 40 is gebaseerd op T 400; een paar vloerstaande stereoluidsprekers. Aangevuld met een subwoofer, center speaker en twee schakelbare dipool rear speakers, biedt Teufel deze luidsprekers nu ook aan als home cinema set. Groot voordeel van een dergelijke set-up is dat naast een ware bioscoopbeleving ook de muziekweergave van deze sets erg goed is. Of je nu naar klassieke muziek, jazz, pop of hoog dynamisch filmgeluid met een diepe bas luistert: een Theater 400 meester elke tonale uitdaging met bravoure.

#Audioweek dag 6 Waarvoor staat de afkorting hifi?

Update 16.30 uur: De winnaar van dag 6 is bekend. Harry Boudewyns wint een Impaq 3000 Blu-Ray System Mk2. Morgen alweer de laatste dag, met een nieuwe vraag en als te winnen prijs: Theater 400 set.

Impaq 3000 Mk 2
Nieuwer en beter: de Impaq 3000 Mk2 is de nieuwste versie van de Impaq en is voorzien met de modernste chips. Het systeem is door de vakpers meermaals geloofd om zijn indrukwekkende surround sound uit vijf boxen en een subwoofer. Beeld- en geluidssignalen van de ingebouwde Blu-ray speler brengen geluid en beeld in HD-kwaliteit in je woonkamer. Het regelcentrum van het systeem is de Blu-ray-receiver: via HDMI profiteert elk beeldscherm met een hoge resolutie van zijn moderne techniek. Deze IP 3000 BR is tegelijkertijd ook een HD 5.1-decoder, radio en versterker met een vermogen van 600 Watt. De receiver heeft bovendien aan de voorkant een aansluiting voor een koptelefoon.

#Audioweek dag 5 Uit welk land is Teufel oorspronkelijk afkomstig?

#Audioweek Dinsdag Concept B 200 USB

UPDATE: De winnaar van dag 5 van de #audioweek is bekend. Emmy Jacobs wint de Concept B 200 USB. Congratzzz. Morgen dag 6 met weer een nieuwe vraag en een nieuwe prijs: Impaq 3000 Mk 2.

Concept B 200 USB
Teufel presenteert hier een hifi-muziekinstallatie, die speciaal voor het gebruik met de pc is ontwikkeld. De focus ligt op natuurlijke geluidskwaliteit zonder kunstmatige effecten en verkleuringen. De Concept B 200 USB: wanneer het echt moet zijn...

De Concept B 200 USB bestaat uit twee 2-kanaals-luidsprekers en een aparte versterker van 120 Watt, die zich in een volledig metalen behuizing bevindt. De smalle luidsprekers kunnen links en rechts naast het beeldscherm worden opgesteld. De kleine versterker vindt overal zijn plek, bijv. onder de monitor.

De verbinding met de pc verloopt middels de geïntegreerde USB-geluidskaart. Daarmee ben je niet afhankelijk van de vaak mindere kwaliteit van de onboard-chip van je computer. De superieure Teufel-kwaliteit klinkt zo aan elke computer. Aan de versterker kunnen drie bronapparaten worden aangesloten: naast pc kunnen bijv. ook MP3-speler, iPod dock of spelcomputer van het geluid van de Teufel-set profiteren. Bovendien zijn koptelefoon en microfoon aan te sluiten. Praktisch is de extra geïntegreerde USB-hub.

#Audioweek dag 4 Naar wie is de eenheid voor geluidstrillingen vernoemd?

Vorige week kondigden we al aan dat deze week #Audioweek is op Dutchcowboys & Stylecowboys. In samenwerking met Teufel hebben we iedere dag een prijsvraag en bijbehorende prijs. Na de eerste drie succesvolle dagen, vandaag dag 4. De vraag van vandaag staat weer in de titel van dit bericht: "Naar wie is de eenheid voor geluidstrillingen vernoemd?

UPDATE: De winnaar van dag 4 is bekend. Lejla Memic wint de Raumfeld One. Congratzzz. Morgen dag 5 met weer een nieuwe vraag en een nieuwe prijs: Concept B 200 USB.Weet jij het juiste antwoord en wil je kans maken op de Raumfeld One? Mail dan het juiste antwoord naar audio@stylecowboys.nl. Hier heb je tot 16.00 uur vandaag de tijd voor, daarna verloten we onder iedereen met het juiste antwoord 1x de Raumfeld One. Let op: Als deelnemer geef je Teufel toestemming om jouw e-mail adres te gebruiken.

Teufel-actie-SC-DC-donderd

Raumfeld One 
Raumfeld by Teufel biedt met zijn flexibele productlijn draadloze sound in elke kamer aan. De volactieve streaming speakers maken het mogelijk om de complete digitale muziekverzameling comfortabel vanaf een centrale of ook meerdere bronnen weer te geven Cd´s wisselen is niet nodig en je hoeft geen gegevensdrager (bijv. een USB-stick) van de ene kamer naar de andere kamer te brengen om daar de muziek te horen die je wilt. Met de Raumfeld One heeft Teufel nu een nieuwe comfortabel systeem voor in de keuken, badkamer, op het terras of elke andere locatie waar eersteklas geluid is gewenst. Raumfeld producten gebruiken een open protocol op WLAN-basis en herkennen automatisch vrijgegeven audio-data in het netwerk, bijvoorbeeld op de pc of een harde schijf in het netwerk. De bediening en installatie verloopt via de optionele Raumfeld Controller of via de gratis iPhone App. De Raumfeld One is in wit met zwarte front beschikbaar. Elementen van geborsteld aluminium geven de voorkant de finishing touch en de typische Raumfeld-look. Een eye-catcher in elke omgeving.

#Audioweek dag 3 Woensdag T500 Stereo set

#Audioweek Dinsdag T500 Stereo Set

UPDATE: De winnaar van dag 3 is bekend. Lean Vergeldt wint de T500 Stereo set. Congratzzz. Morgen dag 4 met weer een nieuwe vraag en een nieuwe prijs: Raumfeld One.

Weet jij het juiste antwoord en wil je kans maken op een T 500 Stereo Set? Mail dan het juiste antwoord naar audio@stylecowboys.nl. Hier heb je tot 16.00 uur vandaag de tijd voor, daarna verloten we onder iedereen met het juiste antwoord 1x een T 500 Stereo Set. Let op: Als deelnemer geef je Teufel toestemming om jouw e-mail adres te gebruiken.

Teufel-actie-SC-DC-woensdag1

T 500 Stereo Set
De T 500 is het paradepaardje van de nieuwe Teufel stereoluidspreker-serie. Dit model profiteert duidelijk van de 30 jaar Teufel-ervaring en de toepassing van hoogwaardige materialen. Het resultaat is een vloerstaande luidspreker die al in een middelste prijsklasse zeer hoge eisen stelt aan de muzikale weergavekwaliteit. Verschillende kleine details dragen bij aan het superieure geluid van de T 500: bijv. de naar achter geplaatste tweeter om zo de looptijd van het geluid te corrigeren of de speciale behuizing in 'waveguid'e-vorm voor een homogene en gelijkmatige uitstraling van het geluid. De T 500 is een neutrale, klassieke stereoluidspreker voor een tijdloos luistergenot in de woonkamer, die ondanks alle technische ontwikkelingen voor lang luisterplezier zorgt. 12 jaar garantie geven de extra zekerheid voor de toekomst. De buitengewone, maar typische Teufel prijs-kwaliteitverhouding maakt nu al blij.

#Audioweek dag 2 Dinsdag System 5 THX Select 2

#Audioweek Dinsdag System 5 THX Select 2 set

UPDATE: De winnaar van dag 2 is bekend. Hans Driessen wint de System 5 THX Select 2 set. Congratzzz. Morgen dag 3 met weer een nieuwe vraag en een nieuwe prijs: T 500 Stereo Set 

Weet jij het juiste antwoord en wil je kans maken op een System 5 THX Select 2 set? Mail dan het juiste antwoord naar audio@stylecowboys.nl. Hier heb je tot 16.00 uur vandaag de tijd voor, daarna verloten we onder iedereen met het juiste antwoord 1x een System 5 THX Select 2 set?. Let op: Als deelnemer geef je Teufel toestemming om jouw e-mail adres te gebruiken.

Teufel-actie-SC-DC-Dinsdag1

System 5 THX Select 2 
Geluid in de eigen woonkamer op een nieuw niveau. De gemoderniseerde editie van de legendarische Teufel home cinema-set System 5 voldoet wereldwijd als eerste set aan de extreem hoge eisen van de THX-norm Select 2. Op THX Select 2-niveau produceert de System 5 een adembenemende weergavekwaliteit, die als het gaat om dynamiek, burtaliteit, resolutie en natuurlijkheid alles wat je tot nu toe hebt gehoord in de schaduw plaatst. Dat geldt voor home cinema-geluid, maar ook voor muziekweergave. Zonder beperkingen.

In plaats van een - volgens THX Select 2-niveau - koelkastgrote basbox, zijn hier twee aparte woofers in compact formaat. De beide S 500 SW met 300 mm woofers bieden akoestieke voordelen en zijn makkelijker in een woonruimte te integreren. Simpelweg omdat ze kleiner en apart van elkaar zijn te plaatsen.

Dit luidspreker-ensemble markeert een nieuw kwaliteitsniveau op het gebied van surround-geluid in 'normale' woonkamers.

#Audioweek dag 1 Maandag iTeufel Air

#Audioweek Maandag iTeufel Air

Update 16.30 uur: De winnaar van dag 1 is bekend. Oscar Schade wint de iTeufel Air. Morgen dag 2, een nieuwe vraag met als te winnen prijs: System 5 THX Select 2. Hou de site in de gaten en maak morgen dus weer kans!

Vorige week kondigde we al aan dat deze week #Audioweek is op Dutchcowboys & Stylecowboys. In samenwerking met Teufel hebben we komende week iedere dag een prijsvraag en bijbehorende prijs. De vraag van vandaag staat ook in de titel van dit bericht: "Wie is de eigenaar van AirPlay?"

Teufel-Actie-DC-SC1

Weet jij het juiste antwoord en wil je kans maken op de iTeufel Air, mail dan het juiste antwoord naar audio@stylecowboys.nl. Hier heb je tot 16.00 uur vandaag de tijd voor, daarna verloten we onder iedereen met het juiste antwoord 1x de iTeufel Air. Let op: Als deelnemer geef je Teufel toestemming om jouw e-mail adres te gebruiken.

iTeufel Air
Draadloze muziek met een druk op de knop is het motto van Apples AirPlay en dat - passend met het bedrijfsconcept van Teufel - helemaal zonder 'tussenhandelaar': je hebt slechts een iPhone, iPod of iPad met het meest actuele iOS besturingssysteem en een weergaveapparaat nodig. Hier komt de nieuwe iTeufel Air in het spel, de eerste Teufel speaker met ingebouwde AirPlay-technologie. Naast de beschreven mobiele bronapparaten, kan een alledaagse pc of Mac met de actuele iTunes (versie 10.1 of nieuwer) als muziekopslagplaats dienen. De overdracht van bron naar de iTeufel Air is in ieder geval erg gemakkelijk.

Optisch en vormtechnisch biedt het compacte 2.1 systeem reeds een beleving van extra niveau. Hoogwaardige elementen van wit en zilver vormen een harmonische eenheid met de gebogen zwarte voorkant. Elegante eenvoud vind je ook terug bij de bediening: slechts drie zilveren knoppen bevinden zicht op de bovenkant van de iTeufel Air: harder, zachter, standby. Aan de achterkant bevindt zich naast de stroomaansluiting en een optionele Line-In aansluiting nog een extra setup-knop die eenmalig bij de ongecompliceerde inrichting wordt gebruikt. Dit laatste alsook de complete aansturing van de iTeufel Air verloopt via een actuele muziekbron. Of het nu een iPhone, iPod of iPad is: een klik op het AirPlay symbool in de muziekspeler volstaat en de actuele audiotrack wordt via de krachtige Teufel speakers weergegeven.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies