Braun: De baard is back [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Braun: De baard is back [Adv]

De baard is weer helemaal terug in het straatbeeld. Eén blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft. Een sikje, een soul patch of een stoppelbaard: een baardje is een goede manier om je image wat op te poetsen. Zo kun je de beste kanten van je gezicht accentueren of de aandacht afleiden van de zwakkere punten. Het scheren, trimmen en stylen van gezichtshaar geeft je de kans om jezelf opnieuw uit te vinden: wil je er zakelijk uitzien, chic of juist ondernemend? Wees vooral niet bang om te experimenteren!

Met de veelzijdige alles-in-één Braun scheerapparaten is het makkelijker dan ooit om te laten zien wie je bent. Scheren is geen hogere wiskunde, maar als je het goed doet geeft het je stijl gegarandeerd een nieuwe impuls. 

Een drie-in-één shaver, styler en trimmer om vorm te geven aan de stijl waar jij voor gaat, van een glad scheerresultaat tot een keurig verzorgde stoppel- baard met scherp getekende contouren. De cruZer face is een veelzijdig scheerapparaat voor de actieve man, thuis en onderweg. Draadloos, makkelijk schoon te houden en handig in het gebruik. De cruZer face geeft je in een paar minuten de gewenste trendy stijl. Het is je trouwe partner op elk stijlavontuur.

Voor meer info kijk je op de cruZer site, of koop hem nu!