Apple wil tv-fabrikant Loewe overnemen

Apple wil tv-fabrikant Loewe overnemen

Volgens bronnen zou Apple in gesprek zijn over de overname van Loewe, de Duitse fabrikant van televisies, audiosystemen en geïntegreerde entertainment systemen. De deal zou volgens AppleInsider, zelfs 18 mei rond moeten zijn. Apple zou een bod uitbrengen van €87,3 miljoen voor de aandelen die op dit moment €58,7 miljoen waard zijn. Loewe is op dit moment voor 28,3 procent in handen van Sharp en voor 11,17 procent in handen van LaCie. 

Het is misschien niet eens zo'n rare keuze van Apple. De geruchten gaan natuurlijk al langer dat Apple een positie wil veroveren in de woonkamer. Iedereen gaat er hierbij vanuit dat het zal gaan om een Apple Televisie, Apple HDTV, iTV, iPanel of iScreen. De keuze voor Loewe, met een vergelijkbaar strak design, ligt dan wel voor de hand.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines