BeoPlay A3 van B&O Play

BeoPlay A3 van B&O Play

Het nieuwe submerk van Bang & Olufsen, B&O Play komt met haar derde product, de BeoPlay A3. Een speaker én houder voor de iPad met een eenvoudige design. De BeoPlay A3 verbergt zijn techniek achter een zwart frame met aluminium afwerking. Zodra je de iPad in de BeoPlay A3 plaatst, schakelt het geluid over naar deze strakke sounddock. De BeoPlay A3 is een wigvormige houder die licht genoeg is om deze zittend of liggend te gebruiken. De houder kan zowel in de landschapsmodus als in portretmodus worden gezet.

UPDATE 14 mei 2012: prijs BeoPlay A3 is € 549. 

Met de BeoPlay A3 introduceert Bang & Olufsen de Adaptive Stereo Orientation. Deze registreert de eigen positie en kiest welke van de vier luidsprekers van de BeoPlay A3 moet worden geactiveerd om, afhankelijk van het gebruik van de iPad, altijd een optimale geluid weer te geven.

De BeoPlay A3 weegt 1,5 kg en de batterij zorgt voor vijf uur luisterplezier. Zodra de batterij op het stroomnet wordt aangesloten, laadt deze zichzelf en ook de iPad op.

De BeoPlay A3 is alleen verkrijgbaar in het zwart voor een prijs van € 699, misschien best fors maar naar verwachting krijg je er ook een zeer strakke sound voor terug. De BeoPlay A3 is vanaf mei 2012 verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealer, bij geselecteerde partners en in de B&O PLAY online shop.

A3-12CO-18

A3-12CO-19

Reacties (3)

 

 • Maar eens beluisteren binnenkort... :)

  Do 3 mei 2012, 13:07


  • jacqueline elders

  Is de Ipad 3 te gebruiken met de BeoPlay3?

  Za 26 mei 2012, 18:06


 • Heb hem net uitgepakt en kwam tot de conclusie dat die niet werkt met de iPad 3. Ga volgende week even navraag doen.

  Za 26 mei 2012, 18:14

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines