Sharp Full HD 3D projector

Vorig artikel Volgend artikel
Sharp Full HD 3D projector

Sharp introduceert een nieuwe Full HD 3D projector voor home theater-toepassingen. Vooral voor diegene die graag thuis een bioscoop in de huiskamer hebben. Met deze thuis-projector kun je natuur meer doen dan alleen maar films kijken. Met de Sharp XV-Z30000 kun je natuurlijk ook levensgroot games of andere vormen van entertainment weergegeven. De nieuwe 3D Full HD projector van Sharp wordt geleverd met twee paar actieve 3D-shutterbrillen.

De nieuwe Sharp XV-Z30000 heeft een contrastratio van 50.000:1 en een lichtopbrengst van 1.600 ANSI-lumen. De uitgebreide functionaliteit van de XV-Z30000 maakt de projector geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele home cinema ervaring. Door de gemotoriseerde zoom- en lens-shift-functie is de projector eenvoudig te installeren. De projector beschikt daarnaast over een RS-232C-poort en een LAN-poort voor beheer via het netwerk. De levensduur van de projectielamp (250 watt) is volgens Sharp ongeveer 3.000 uur.

De XV-Z30000 is beschikbaar voor een prijs van € 4.999. Wel ietsje meer dan een goede televisie maar dan heb je natuurlijk wel een fantastisch groot beeld in de woonkamer om de oranje zomer goed door te komen.

Harold Kuepers