Sharp Full HD 3D projector

Sharp Full HD 3D projector

Sharp introduceert een nieuwe Full HD 3D projector voor home theater-toepassingen. Vooral voor diegene die graag thuis een bioscoop in de huiskamer hebben. Met deze thuis-projector kun je natuur meer doen dan alleen maar films kijken. Met de Sharp XV-Z30000 kun je natuurlijk ook levensgroot games of andere vormen van entertainment weergegeven. De nieuwe 3D Full HD projector van Sharp wordt geleverd met twee paar actieve 3D-shutterbrillen.

De nieuwe Sharp XV-Z30000 heeft een contrastratio van 50.000:1 en een lichtopbrengst van 1.600 ANSI-lumen. De uitgebreide functionaliteit van de XV-Z30000 maakt de projector geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele home cinema ervaring. Door de gemotoriseerde zoom- en lens-shift-functie is de projector eenvoudig te installeren. De projector beschikt daarnaast over een RS-232C-poort en een LAN-poort voor beheer via het netwerk. De levensduur van de projectielamp (250 watt) is volgens Sharp ongeveer 3.000 uur.

De XV-Z30000 is beschikbaar voor een prijs van € 4.999. Wel ietsje meer dan een goede televisie maar dan heb je natuurlijk wel een fantastisch groot beeld in de woonkamer om de oranje zomer goed door te komen.

Reacties (1)

 

  • James

  Dear Sir

  How are you;
  Glad to know that your company is in the market of HD products;
  We are OEM manufacturer of HDBaset products in china;
  Please browse our website: www.coutstand.com
  If you are interested in , please kindly inform us;
  Our price list will send to you reference;
  Appreciated for your further news and reply;
  Thanks a lot !

  Do 4 sep 2014, 08:59

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines