Breaking: Bose SoundLink draadloze Speaker

Breaking: Bose SoundLink draadloze Speaker

Bose presenteert vandaag de kei coole en überstylishe Bose SoundLink Wireless mobile speaker. De draagbare Bose SoundLink maakt via Bluetooth verbinding met je tablet of mobiele telefoon en heeft een accu waarmee je, bij normaal gebruik, tot wel 8 uur kunt genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. De Bose SoundLink is vanaf nu wereldwijd beschikbaar, dus ook in Nederland!

Bose had vorige week via Facebook al aangekondigd dat ze met iets nieuws zouden komen. De slogan "Music Whenever Wherever" deed al vermoeden dat het iets te maken zou hebben met mobiel en draagbaar, maar het blijft dan toch wachten tot het hoge woord eruit is. Nu is dus bekendgemaakt dat het deze super gave Bose SoundLink is. We hebben hem nog niet in levenden lijve kunnen zien en beluisteren, maar Bose kennende zal hij vast super klinken. Het design laat in ieder geval niets te wensen over. Minimalistisch, strak en handzaam. Ik kan niet wachten tot ik hem in mijn handen kan houden.

905_SoundLink_Mobile_Standard1

De Bose SoundLink is voorzien van vier neodymium-luidsprekers met een zeer ondiep profiel. Deze zorgen voor de hoge- en middenfrequenties. De nieuwe dubbele en tegenover elkaar geplaatste passieve radiatoren zijn ontworpen in een gepatenteerde wafelvorm en moeten zorgen voor rijke, diepe, lage tonen. Doordat de radiatoren op tegenovergestelde wijze geplaatst zijn, wordt vibratie opgeheven en komt deze energie ten goede aan de akoestiek. Dit alles moet dan ook nog eens passen in een behuizing van iets minder dan 5 cm dik, vergelijkbaar met een gemiddeld leesboek. Aan de voorzijde zit een hoes ter bescherming, maar als je deze openklapt, is het ook direct een standaard. Klap je hem dicht dan is de Bose SoundLink ook meteen uitgeschakeld.

Bose SoundLink wireless Speaker

De Bose SoundLink wordt geleverd in een standaard afwerking en een donkergrijze Cordura nylon hoes of in het LX-model, met een luxe afwerking en een donkerbruine leren hoes. Hoezen voor de SoundLink zijn los verkrijgbaar in rood of paars nylon en in bordeauxrood of in bruin leer.

2 - Foto's Bose SoundLink Speaker

Inhoudsopgave: Breaking: Bose SoundLink draadloze Speaker

Breaking: Bose SoundLink draadloze Speaker
 1. Bose SoundLink Speaker
 2. Foto's Bose SoundLink Speaker

Reacties (4)

 

  • Stephan Moons

  Gisteren gekocht. Ik ben mijzelf al de hele tijd aan het verbazen over de geluidskwaliteit van het compacte ding.
  Het laag dat uit dit kleine kastje komt, tart alle logica.
  Op normaal volume vult hij de hele woning met mooi uitgebalanceerde muziek.

  Za 24 sep 2011, 13:22


 • @Stephan
  Jij bent er snel bij. Waar heb je gekocht?

  Za 24 sep 2011, 16:53


  • Jeanette

  Zojuist gekregen!
  Hoe Briljant!
  Waanzinnig! Stylish, strak, chique, stoer, compact. Volume! Prettig, snel, handzaam.
  Ik ben een Blij Mensch! :-))

  Wo 5 okt 2011, 22:02


  • JanJaap

  Zou ik ook zijn Jeanette, als ik zo'n kado kreeg!
  Rijk vriendje zeker?

  Zo 30 okt 2011, 11:50

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines