Mophie Juice Pack Plus geeft extra Power aan je iPhone 4(S)

Mophie Juice Pack Plus geeft extra Power aan je iPhone 4(S)

De Mophie Juice Pack Plus is een herlaadbare batterijcase die je iPhone 4(S) voorziet van extra power. Je kunt je iPhone 4(S) er ruim twee keer mee opladen als deze bijna leeg is. Voor de echte power users is dit wel een uitkomst. Niet alleen heb je extra batterij-power, maar je kunt je iPhone 4(S) ook nog eens gewoon gebruiken. Een stuk handiger dan een los blokje dat je met een kabeltje aan je iPhone moet hangen.

Het komt nog wel eens voor dat op het einde van de dag de batterij van mijn iPhone in het rood komt te staan. Er zijn daarvoor meerdere oplossingen op de markt, maar deze Mophie Juice Pack Plus is naar mijn mening wel een van de beste.

Mophie Juicepack Plus -SC 7

De handigheid zit hem in het feit dat de Juice Pack een hoesje/case is. Je kunt je iPhone dus gewoon gebruiken. Andere oplossingen zijn vaak losse batterijpacks die je via een kabel aan je iPhone verbindt. Bellen met zo'n kabel met batterij aan je iPhone is dan niet handig.

De Mopie Juice Pack Plus is een strakke hoes/case die perfect om je iPhone 4(S) past. Hij maakt je mobiel wel een beetje robuuster, maar dat neem ik graag voor lief. Aan de onderkant van de case zitten vier LED-lampjes die de batterijstatus weergeven en een klein schakelaartje waarmee je het opladen van je iPhone aan en uit kunt zetten.

Al met al een super handige 'juicepack' die verkrijgbaar is in het zwart, maar ook in de trendy kleuren cyaan, magenta en geel. De Juice Pack is zowel geschikt voor de iPhone 4 als de iPhone 4S.

Mophie Juicepack Plus -SC 2

Mophie Juicepack Plus -SC 3

Mophie Juicepack Plus -SC 5

Mophie Juicepack Plus -SC 6

Reacties (4)

 

  • Pim

  Enig idee wat ze(gaan) kosten??

  Vr 16 dec 2011, 10:47


 • @Pim
  €89,95 gaan ze kosten....

  Vr 16 dec 2011, 10:59


 • Ik wil 'm! Ik wil 'm....

  Za 17 dec 2011, 12:50


  • Chris

  had hem al ... voor de 4 en werkt ook perfect op de 4S die ik nu heb.

  Aanrader als je lang van huis wegbent of dagje intensief op het strand ligt.

  Vr 23 dec 2011, 21:50

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines