Garmin Fënix outdoor GPS horloge voor alpinisten

Garmin Fënix outdoor GPS horloge voor alpinisten

Garmin kondigt vandaag de Fënix aan, een GPS horloge voor serieuze alpinisten en outdoor ontdekkers. Het horloge heeft uitgebreide navigatie mogelijkheden en is ontwikkeld met professionele berggidsen. De ingebouwde sensoren geven informatie over temperatuur, hoogte en weersveranderingen.

Door gebruik te maken van Garmin’s GPS technologie, geeft deze navigator je als bergbeklimmers het vertrouwen dat je nodig hebt als je navigeert door de bergen op weg naar de top en weer terug naar de veiligheid van een berghut.

De Fënix heeft een klassieke ronde vormgeving, hoogwaardige behuizing en een krasbestendig display, maar is het tevens een stijlvol dagelijks horloge. Garmin presenteert de Fënix voor de eerste keer op de Outdoor beurs in Friedrichshafen (Duitsland) van 12 tot en met 15 juli.

 

fenix_HR_0001.4

fenix_HR_0038.7

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines