Stijlvolle brandblusser

Stijlvolle brandblusser

Als het goed is, hebben de meeste mensen wel een brandblusser ergens in huis staan. Meestal op een plek buiten het zicht omdat brandblussers nou eenmaal geen fraai staaltje design zijn. Dit moet designer Jung Soo Park ook gedacht hebben en dus is hij aan de slag gegaan om iets stijlvollers te maken: de "FE-08 Fire Extinguisher".

Design brandblusser 2

Jung Soo Park is trouwens niet de enige die een moderne brandblusser heeft ontworpen. Wat dacht je van deze brandblusser van designer Piotr Woronkowicz.

fireextinguisherfhoju13gg9

Of deze kleine brandblusser van Arnell Group:

2240144349_519310a2641

Dit zijn allemaal concepten die niet op de markt te koop zijn. Als ze al te koop zijn dan zullen ze waarschijnlijk niet te betalen zijn. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf aan de slag gaan en je "rode blussser" van een leuk kleurtje voorzien en beschilderen. Hier alvast wat inspiratie:

fire11

fire12

fire13

fire14

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines