BREAKING NEWS: Sonos introduceert Sonos SUB

BREAKING NEWS: Sonos introduceert Sonos SUB

Een paar dagen geleden kreeg ik bericht dat Sonos met iets nieuws zou komen. Wat zou het zijn: een Play:7, een Sonos Sub of een uitbreiding voor domotica-systemen? Niemand bij Sonos wilde iets los laten, maar er zat wel wat aan te komen want dealers van Sonos hadden een Non-Disclosure Agreement (NDA) ontvangen, maar ook deze wilden niks loslaten. Vandaag komt Sonos met het nieuws naar buiten en kondigen ze de Sonos SUB aan, een draadloze subwoofer die je Sonos Wireless HiFi System dichterbij de muziekbeleving brengt zoals die bedoeld is: dieper en intenser volgens Sonos. De Sonos Sub is verkrijgbaar vanaf 19 juni 2012. 

De Sonos Sub kun je overal neerzetten, je steekt de stekker in een stopcontact, drukt op de knop en volgt de eenvoudige aanwijzingen op je controller om de Sonos Sub te installeren. De Sonos Sub wordt vervolgens draadloos verbonden met je andere Sonos-componenten. Je hebt natuurlijk wel een stopcontact nodig voor de voeding. De Sonos Sub kan staan of liggen. Door het unieke design en de ingebouwde intelligentie heb je in beide positie geen verlies van geluid of prestatie. Hij past hierdoor ook makkelijk onder de bank.

Je kunt de Sub bedienen met je computer, smartphone of tablet, net zoals elke andere Sonos-component. Hiervoor download je de gratis controller-apps van Sonos voor Android, iPad, iPhone, Mac of pc.

Let op: De Sonos Sub werkt alleen met Sonos-spelers met ingebouwde versterker: de CONNECT:AMP, ZonePlayer 120, ZonePlayer 100, PLAY:5 en PLAY:3. De Sonos Sub werkt niet met CONNECT, ZP90 of ZP80.

De Sonos Sub is vanaf 19 juni 2012 verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering van zwarte pianolak voor € 699. Een matzwarte uitvoering van de SUB is beschikbaar vanaf oktober 2012 voor € 599.

Sonos Sub1

2 - Kenmerken Sonos Sub

Inhoudsopgave: BREAKING NEWS: Sonos introduceert Sonos SUB

BREAKING NEWS: Sonos introduceert Sonos SUB
 1. Sonos Sub
 2. Kenmerken Sonos Sub

Reacties (7)

 

  • Geerten

  Voel ik hier een #FFGLBS aankomen?

  Di 22 mei 2012, 21:15


 • @Geerten
  Breng me niet op een idee :)

  Wo 23 mei 2012, 08:31


  • Renik

  Misschien snap ik het (nog) niet helemaal maar ik kan deze sub dus niet gebruiken in m'n woonkamer waar de Connect op de Onkyo receiver aangesloten zit en de KEF's aanstuurt?
  Hoe werkt het dan met de Play:5 die in de keuken staat, daar zou de sub dus wel kunnen 'helpen'?

  En dan in party mode als alles tegelijk aanstaat helpt de sub weer wel...

  Wo 23 mei 2012, 10:07


  • Geerten

  @Harold
  Goed idee toch? Haha zou wel weer een hele mooie actie zijn!

  Wo 23 mei 2012, 15:14


  • Geerten

  @Renik
  Hij werkt met de volgende apparaten: ZP120/ZP100/PLAY:3/PLAY:5 (voorheen S5)

  Waarschijnlijk heb je op de Onkyo receiver een ZP90 of ZP80 aangesloten. Daar werkt het dus niet mee. Als je in party mode de PLAY:5 gebruikt zou hij dus die weer kunnen ondersteunen.

  Wo 23 mei 2012, 15:17


  • Renik

  @ Geerten,

  Dus precies wat ik dacht dan... heb er niets aan wanneer ik alleen over de receiver luister in de woonkamer. De Play:5 moet erbij aan staan om de sub te laten werken...

  Op zich begrijpelijk alleen niets voor mij dan daar ik niet altijd de keuken speaker aan wil hebben wanneer ik muziek in de woonkamer beluister...

  Thnx!

  Wo 23 mei 2012, 17:12


 • Ik zie alleen een nuttige toepassing voor de SUB bij mensen die een stereo-opstelling van de PLAY:3 of PLAY:5 hebben. Wel prijzig, maar gebruikersgemak gaat tegenwoordig boven alles geloof ik.

  Hang de sonos speakers en versterkers dan ook gelijk aan de muur met een muurbeugel van www.beugelsvoorsonos.nl zou ik zeggen.

  Di 5 jun 2012, 10:17

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines