Kiss & Kill Eyewear 3D brillen

Kiss & Kill Eyewear 3D brillen

Er zijn al merken die zonnebrillen op de markt brengen waarmee je ook 3D films kunt kijken. Eerder schreven we al over Gucci en Gunnae Optiks. Allemaal hippe brillen voorzien van polaroid lenzen en dus geschikt voor Passive 3D. De nieuwe brillen Kiss & Kill zijn ook nog eens voorzien van fotochromische lenzen. Hierdoor kleuren de glazen automatisch naargelang het zonlicht wat erop komt.

De 3D brillen zijn natuurlijk niet voor Active 3D te gebruiken. Hiervoor heb je nog steeds die dikke brillen met batterijen nodig. De Kiss & Kill brillen van Marchon Eyewear kun je wel voor Passive 3D gebruiken. Twee in één dus. Zomers lekker op een terrasje met je zonnebril op en daarna nog een filmpje pakken zonder dat je de bril af hoeft te doen.

Marchon Eywear is een merk met een sterke persoonlijkheid een ontembare geest! Speciaal gericht op actieve, extraverte, ruimdenkende en modebewuste jonge mensen die uitdrukking willen geven aan hun eigen persoonlijkheid met een look die altijd cool en eigentijds is.

De Kiss & Kill Eyewear 3D brillen zijn er in verschillende ontwerpen en onder andere te bestellen via de Zonnebrillenshop.

103S3D

607S3D

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines