Altanus Patch Horloge van Papier

Altanus Patch Horloge van Papier

Wie dacht dat papier alleen nog maar was om op te schrijven heeft het mis. 4 jaar heeft de ontwikkeling gekost maar het is verkrijgbaar, een horloge van papier!

Het is ontwikkeld door de bij Altanus werkzaam zijnde: Giuseppe Casillo. Deze man was geïnspireerd door het carnaval in Viareggio. Waar alle wagens gemaakt worden van materiaal wat papiermaché als basis heeft.

Patch is een horloge van papier, verfraait met een LED uurwerk,  weegt 11 gram en is 100% biologisch afbreekbaar. Door het dunne materiaal vormt het horloge zich naar je pols, het voelt als een tweede huid. Een spatje regen is geen probleem, er zit een speciaal laagje coating overheen waardoor je horloge niet in papierpulp verandert!

Ik heb het horloge in mijn handen gehad, het materiaal is stevig, het voelt goed om je pols. De vraag die ik gelijk had, hoe ziet het horloge er over twee jaar uit.

Het horloge is verkrijgbaar in 10 hippe kleuren (basic collectie), 10 zomerse printen (summer collectie) en 11 vlaggen waar helaas Nederland niet bij zit (flag collectie).

Het prijskaartje wat er aan hangt is aantrekkelijk, 24 euro. Het lijkt er op dat het horloge nog niet in Nederland te koop is. Wel is het verkrijgbaar in Italië bij winkels die het merk Altanus verkopen.

Altanus Patch2

Reacties (7)

 

  • Roeland

  Erg leuk en interessant maar waar kun je die dingen kopen? Kan nergens een fatsoenlijke shop vinden die ze heeft. Iemand die het weet??

  Do 25 nov 2010, 12:18


  • Marij

  Ze zijn nog niet te koop, misschien via een Italiaanse webshop. Ik ga het zeker in de gaten houden en mocht ik het vinden dan zal ik het hier neerzetten.

  Do 25 nov 2010, 12:46


 • welkom stylecowgirl — vraagje: is het ook mogelijk eigen designs tot te passen?

  Do 25 nov 2010, 14:44


  • Marij

  Dank je wel Maurits

  Het idee van eigen designs toepassen klinkt mij erg goed in de oren!
  Het is dus ook niet mogelijk.

  Wie weet komt er wel een ander bedrijf die daar brood in ziet.

  Do 25 nov 2010, 14:48


 • He een stylecowgirl! Leuk!

  Do 25 nov 2010, 15:17


  • Marijke

  Ik heb hem in het groen.
  Best fijn maar voor mijn pols een beetje te breed...
  Zit niet zo fijn als ik dacht. Ik heb hem uit Milaan, van mijn tante gekregen.

  Ma 21 mrt 2011, 22:09


  • Eveline

  de horloges zijn sinds kort te koop bij WAAR Rotterdam op de Oude Binnenweg!

  Vr 18 mei 2012, 17:57

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines