Review: Midori Traveler's Notebook

Review: Midori Traveler's Notebook

Wie mij wel eens in persoon heeft ontmoet, kent mijn 'boek' en zal zich niet verbazen dat ik op voorhand al enthousiast ben over de Midori Traveler's Notebook. Hoewel vandaag de dag tal van digitale oplossingen ons leven aangenamer maken, geloof ik ook nog in een zeer analoge oplossing om ideeën vast te leggen.

De Midori wordt gepresenteerd als een goed bewaard geheim uit Japan. Ontdekt door Brigitta Surjadi die op een van haar reizen naar Japan de Traveler's Notebook tegenkwam. Terug in Nederland legde zij haar nieuwe vondst voor aan vriendin en zakenpartner In-Yeo Couperus. Met hun voornemen "... ons open te stellen voor alles dat op ons pad komt, met slechts één vereiste: het product moet ons aanspreken …" was de keuze voor het eerste product voor We Are Miscellaneous een feit: De Midori Traveller's Notebook!

SC_Midori_1

Al gauw werden in de Miscellaneous-Store ook uitbreidingen voor dit product ook toegevoegd. Deze accessoires zijn te vinden als de Brass- en de Kraft-lijn. De Brass-lijn bestaat uit messing clips, pennen, potloden, pennenbakjes en linealen. De Kraft-lijn omvat de (na)vullingen van allerlei pluimage (blanco, gelinieerd, geruit, pas- en visitekaarthouders), archiveer-enveloppen en doosjes.

detail rechts

spacer

detail links

SC_Midori_3

De verkoopprijs van een Traveler’s Notebook standaardpakket is €39,90, vullingen zijn verkrijgbaar vanaf €3,90 tot €9,45. De verkoopprijs van de BRASS producten variëren van €16,95 tot €49,90 en de KRAFT van €4,95 tot €8,95.Daarnaast zijn de Traveler’s Notebook en de andere schrijfwaren producten van Midori verkrijgbaar via de miscellaneous-store.

2 - Vergelijking

Inhoudsopgave: Review: Midori Traveler's Notebook

Review: Midori Traveler's Notebook
 1. Introductie
 2. Vergelijking
 3. Conclusie

Reacties (7)

 

 • Een leuk bericht! Ik denk ook dat jij met de Midori Traveler's Notebook niet de nodige plaats hebt voor het werk en het artwork, zoals bij jouw boeken. Voor iemand die niet zo veel schrijft en tekent als jij, zoals ik, zou dat een goede oplossing zijn.

  Ma 22 nov 2010, 13:46


 • @MadMatt dein niederlandisch verbessert sich auch schon — oder hattest du hilfe beim übersetzung?

  Ma 22 nov 2010, 16:54


 • Ha, eindelijk! Heb zo lang gezocht naar deze nadat ik ze in een winkeltje in NYC had gezien maar niet had gekocht. Spijt had ik toen! Gelukkig zijn ze nu ook in NL te vinden. Ik vind ze prachtig :)

  Ma 22 nov 2010, 22:24


  • Eva

  Ik ben nou wel heel benieuwd wat voor 'boek' jij hebt!

  Ma 6 dec 2010, 09:33


 • @Eva het boek wat ik heb, is een blanco boek op A4 formaat waarin ik nagenoeg alles aanteken, krabbel, schrijf, schets, noteer, et cetera – werk en privé, alles door elkaar. Inmiddels ben ik bijna toe aan mijn zesde blanco. Ik heb mij voorgenomen een 'boek' te schrijven over de eerste 5 delen en zal daar ook de nodige pagina's in gaan afbeelden met tekeningen, schema's, overzichten en toelichtingen.

  Ma 6 dec 2010, 10:38


 • Maurits, wat een fijn artikel is dit geworden! Dank!
  Groeten, Brigitta

  Di 7 dec 2010, 13:22


 • @Brigitta dankjewel — had je het detail in de "passport"-afbeelding al gezien? (hint)

  Di 7 dec 2010, 22:14

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines