Zepcam High end Sportcamera

Zepcam High end Sportcamera

Beoefen je graag actiesporten zoals snowboarden, kitesurfen, mountainbiken of motorrijden? Dan is de nieuwe Zepcam GPX sportcamera wellicht iets voor jou!

De Zepcam GPX sportcamera is bedacht door entrepreneur en fervent kitesurfer en snowboarder Hans Veldhuyzen van Zanten en is na uitgebreid testen en ontwikkelen nu op de markt.

Deze high end camera neemt naast videobeelden ook data op; GPS coordinaten, snelheid, hoogte en hartslag. Deze informatie kun je als layer of het filmpje heen laten lopen. Tevens heeft de Zepcam een triggerd recording mode, zodat je via je setting van snelheid of hartslag, de video opnames vanaf een bepaalde ingestelde waarde automatisch kan laten starten.

zepcam foto tactical F1

De opnames kunnen worden gestart middels een draadloze afstandsbediening die feedback geeft via een led indicator op de afstandsbediening. Zo weet je altijd op je aan het opnemen bent of dat de opname in standby staat. Het systeem is waterdicht tot 1 meter, en bestand tegen trillingen. Opnames geschieden via een (optionele ) micro sd kaart, capaciteit tot 32 GB.

Volgens Bart van der Aa – Managing Director bij Zepcam.com- is het ook mogelijk om de video live te streamen. Momenteel gebruikt het Olympisch zeilteam de Zepcam GPX voor trainingsdoeleinden waarbij ze de camera hoog in de mast hangen zodat er een goed overzicht is op het dek. Deze beelden worden vervolgens gebruikt ter evaluatie en om trainingen te verbeteren.

De Zepcam GPX Sportcamera is te koop voor 799 euro bij Zepcam

 

AK 2011 Compilation from Hans-Poul Veldhuyzen van Zanten on Vimeo.

Screen Shot 2011-11-17 at 13.47.39

Reacties (2)

 

  • Djofvrie

  Wat een prijs !!! en dat voor Resolution: D1 (720x576); 550 TV lines ?? Ook als je die voorbeeld filmpjes ziet is er niet gewerkt aan de beeld kwaliteit. leuk die GPS en hartslag etc. Maar hoofddoel lijkt mij toch het beeld. Voor die prijs koop je 2x een Gop pro Hero 2 met veel betere kwaliteit! kortom dik overpriced.

  Vr 18 nov 2011, 12:18


  • wolf

  hij is zo duur,omdat je er hartbeat je snelheid en nog veel meer mee kan meten, kan je dat met gopro? nee. vandaar dat deze bij de politie en het leger gebruikt wordt..

  Zo 24 feb 2013, 17:18

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines