Volkswagen Aqua, Auto concept Zonder Wielen

Volkswagen Aqua, Auto concept Zonder Wielen

Oké, het is een concept maar in zonnige landen aan de costa is het wellicht een toekomstig vervoersmiddel. De Volkswagen Aqua is ontworpen door een 21 jarige Chinees. Het doel was een voertuig te ontwerpen waarmee je op alle terreinen uit de voeten kan.

De Volkswagen Aqua is een op waterstof aangedreven hovercraft die met verschillende ventilatoren bestuurd kan worden. Best gaaf om te zien, al zal het nog wel een tijdje duren voordat we dit soort dingen echt zien rondrijden/varen/zweven..

De Chinese ontwerper heeft gekeken naar de verschillende terreinen in China. Met de Volkswagen Aqua moet je in China van Noord naar Zuid, van Oost naar West, over rivieren en meren, over bergen en vlaktes en over sneeuw en ijs kunnen glijden. Best een uitdaging.

 volkswagen-aqua-hovercraft_Awb7n_49

volkswagen-aqua-hovercraft_Awb7n_51

Via Bornrich

Reacties (2)

 

 • het Volkswagen-Golf concept meets wetsuit?

  Ma 30 mei 2011, 12:20


  • heian

  So, now the time starts to copy Chinese stuff

  Zo 4 sep 2011, 11:34

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines