Freescale 7 inch Smartbook Tablet

Freescale 7 inch Smartbook Tablet

De CES, de Consumer Electronics Show, in Las Vegas komt eraan en dus zien steeds meer nieuwe producten het daglicht. Freescale Semiconductor draagt hier een steentje aan bij met de aankondiging van een eigen tablet.

De tablet zal volgens het persbericht een batterijduur van een dag moeten krijgen en de verbindingsmogelijkheden WiFi, 3G en Bluetooth. Natuurlijk heeft de tablet ook een 3Mp camera en bewegingssensoren. Een andere leuke feature is het optionele toetsenbord. Dit lijkt op een soort docking station voor de tablet waardoor het eigenlijk weer een laptop wordt.

De tablet heeft een 7 inch scherm en zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Met een prijs van rond de $199 zou het wel eens een hit kunnen worden. Ze zetten de markt in ieder geval op scherp.

Freescale hoopt de nieuwe tablet aan het einde van de maand klaar te hebben. freescale-tablet-keyboardfreescale-tabletfreescale1freescale2

Tags: computer, tablet

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines