Gaaf: dineren in het luchtballonrestaurant

Gaaf: dineren in het luchtballonrestaurant

Vorig artikel Volgend artikel

Ooit de behoefte gehad om een hapje te eten in de lucht? Het kan! Al sinds 2003 kookt kok Angélique als enige ter wereld in haar luchtballonrestaurant, genaamd CuliAir. Om het geheel nog spectaculairder te maken, kookt ze zelfs met de hete lucht van de ballon zelf, gaaf! Ieder jaar tussen april en september kunnen mensen een plekje bemachtigen voor een sterrendiner boven Nederland met veertien plaatsen, een hele ervaring. Dit seizoen is een luchtballon zelfs geschikt voor maar liefst twintig personen, ideaal voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Luchtballon-Restaurant-Kreeft-voorgerecht

Tijdens de vlucht wordt er live gekookt door door de chefkok, waarbij de luchtballon gebruikt wordt als heteluchtoven. Het eten is trouwens ook alles behalve simpel, je kunt namelijk genieten van een luxe 5-gangen diner! Wat dacht je van luchtballon gegaarde Schotse kreeft of wilde zeebaars met asperges en landhoen met cantharellen? En daarnaast een prachtig uitzicht boven de mooiste plekken in Nederland...

Voor de 14-persoons ballon zijn losse tickets te koop, de grote 20-persoonsballon is alleen in zijn geheel te huren en geschikt voor bijvoorbeeld feestjes of bedrijfsuitjes. Klein minpuntje is helaas de prijs, voor een ticket betaal je 415 euro. Uiteraard wel een ervaring om nooit te vergeten, inclusief zonsondergang en lekker eten. Mocht je meer een ochtendmens zijn, dan kun je ook aansluiten bij een champagne ontbijt tijdens zonsopkomst voor 295 euro. Dit is in ieder geval iets voor op de bucketlist!

CuliAir-dineren-luchtballon-open-keuken

Photocredits: CuliAir en BAS Ballonvaarten

Denise van Kalmthout

Denise studeert communicatie in Tilburg en is blogger voor StyleCowboys. Je kunt haar altijd wakker maken voor een flinke portie sushi, reizen of seri...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies