Veel tamtam maken met iTamtam

Veel tamtam maken met iTamtam

Vaak heb je de neiging de speakers van je geluidssysteem zo klein mogelijk aan te schaffen of ze ergens weg te moffelen zodat ze niet al teveel opvallen.

Eric Berthes van Design Branex bewijst met zijn iTamtam dat een speaker stijlvol en tegelijkertijd functioneel kan zijn. Deze iconische tamtam is naast een iPod en iPhone lader, een complete geluidsinstallatie, maar ook nog eens een zeer fraaie kruk om op te zitten!

In de iTamtam zit een 70 Watt digitale versterker en maar liefst vijf speakers. Met behulp van de universele laadnis kun je elke iPod en iPhone aansluiten en met de bijgeleverde afstandsbediening kun je draadloos alle functies van je iPod en iPhone bedienen. Ook andere muziekbronnen zoals mp3-, cd spelers en laptops/PC's via van een AUX kabel weergegeven worden.

De iTamtam weegt circa 4,8 kg en was al eerder verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Nu komen daar de trendy iPod kleuren zilver, roze, oranje, paars, groen, rood, blauw en geel bij. In het zwart of wit kost hij € 360, in een kleurtje kost hij € 400.

iTamtam_1_07

iTamtam_1_11

Reacties (7)

 

  • Marget

  Waar zijn de verkooppunten in Nederland van de itamtam?
  ALvast bedankt voor uw reactie.
  Mvg Margret

  Wo 7 jul 2010, 22:03


  • Tanja

  Op hun site staan geen verkooppunten voor Nederland, wel voor België http://www.itamtam.eu/revendeurs/europe.html.

  Do 8 jul 2010, 11:20


  • Pieter S. Pennekamp

  Momenteel (19-07-2010) bij FNAC - Forum (bij Centre Pompidou) - Parijs promotiepijs € 159,30! De moeite waard om even op en neer te rijden?

  Vr 23 jul 2010, 13:44


  • ISABEL

  in het enige verkooppunt in Belgie hebben ze geen ITAMTAMs meer. Zijn er ondertussen nieuwe verkooppunten in Belgie voor de ITAMTAM?

  dank u
  isabel

  Wo 9 mrt 2011, 16:09


  • Farshad Imani

  Super mooi ding... het zou wel leuk zijn als hij werkte.. dus koop hem niet.. hij heeft het 2 minuten gedaan en daarna er mee gekapt...

  Wo 24 aug 2011, 22:48


  • Don Roelofsen

  Ik heb mijn iTamTam nu al 3 jaar en hij werkt prima, echt de moeite en het geld waard. Nu is alleen mijn afstandsbediening kapot gegaan. Kan ik deze ook ergens los bestellen?

  Mvg

  Di 19 aug 2014, 04:58


  • Ron

  Hè don Roelofsen, een vraagje ik heb ook n tamtam aangeschaft. Maar kan ik de iPhone ook zonder kabel muziek laten afspelen? Ik krijg t niet voor elkaar. N Nederlandse beschrijving zou zeer welkom zijn. Alvast bedankt

  Di 30 sep 2014, 19:34

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines