Bose Quietcomfort 15 Hoofdtelefoon

Bose Quietcomfort 15 Hoofdtelefoon

De nieuwe Bose QuietComfort 15 hoofdtelefoon is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek van Bose naar technologie voor ruisonderdrukking. Dit onderzoek heeft geleid tot doorbraken voor militaire toepassingen, de luchtvaart en de consumentenmarkt.

De Bose Quietcomfort 15 hoofdtelefoon heeft een actieve en passieve ruisonderdrukking zonder concessies te hebben gedaan aan de kwaliteit. Zelf heb ik deze hoofdtelefoon mogen proberen tijdens een persbijeenkomst en ik moet zeggen, ik was zeer onder de indruk. Door middel van een kleine schakelaar kun je de hoofdtelefoon op ruisonderdrukking zetten. Eenmaal dit gedaan, merk je direct verschil. In de testruimte was een flinke ruis van 84 dB hoorbaar, maar deze verdween nagenoeg helemaal toen ik de ruisonderdrukking inschakelde.

Wil je de Quietcomfort 15 ook gebruiken voor muziek dan heb je aan deze nieuwe uitvoering ook een zeer goede hoofdtelefoon. Je moet wel een kabel aansluiten op je muzieksysteem, maar door de ruisonderdrukking heb je in drukke ruimten of in een vliegtuig optimale geluidsweergave.

De QuietComfort 15 hoofdtelefoon kan met één AAA-batterij ongeveer 35 uur lang worden gebruikt. Het groene indicatorlampje voor aan/uit knippert wanneer je nog vijf uur batterijduur hebt. Voor compacte opslag kunnen de oorschelpen naar binnen worden gedraaid , zodat de hoofdtelefoon eenvoudig in de meegeleverde, nieuw ontworpen draagtas past. Je hebt ook geen bekabeling aan de hoofdtelefoon zitten als je hem alleen wil gebruiken voor ruisonderdrukking waardoor je meer bewegingsvrijheid krijgt.

De nieuwe QuietComfort 15 Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoon vervangt de QuietComfort 2 Acoustic Noise Cancelling hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon is uitgevoerd in zilver en verkrijgbaar bij Bose voor € 349,-.Bose QuietComfort 15 1Bose QuietComfort 15 2

Reacties (1)

 

  • Hans Keesom

  Heb voorganger hiervan, de QC3 sinds een jaar. Eerst gebruikt bij finish van hardloopwedstrijden waar ik fotografeerde. Daar draaien ze altijd erg hard muziek. De QC3's werken daar erg effectief omdat spraak namelijk minder wordt gedempd en ik zo wel kon volgen wat werd medegedeeld.
  Paar weken terug voor het eerst in vliegtuig gebruikt, briljant, scheelt echt zoveel. Inplaats van 9 uur lang de motor van de 747 te horen was het heerlijk rustig en kon ik naar m'n eigen muziek luisteren. Dankzij verloopplugje kon ik ook aansluiten op het onboard systeem.
  Al met al maakte de QC3 de reis tot een goed te verdragen ongemak.

  Ze zijn duur, maar absoluut aan te raden als je gevoelige oren hebt of in geluidsrijke situaties moet verkeren.

  Wo 9 dec 2009, 22:23

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines