Boombox GX-M10H van Sharp, je moet ervan houden

Boombox GX-M10H van Sharp, je moet ervan houden

De nieuwe GX-M10H Boombox van Sharp combineert volgens Sharp het cultconcept van de jaren tachtig met een innovatief ontwerp. Het is niet direct mijn smaak maar misschien dat het een nieuwe markt aanspreekt. De GX-M10H Boombox heeft een iPod- en iPhone-dockingstation, USB-poort, microfoon- en gitaaraansluiting en een output van 100 Watt. Daarnaast is de nieuwe Boombox draagbaar en robuust en vooral erg lelijk.

Met een "over-de-top" design en opvallende kleur is de nieuwe GX-M10H Boombox van Sharp een eyecatcher die het muziekgevoel van de jaren tachtig moet doen herleven.

Voor extra bescherming staat de iPod of iPhone achter een transparant en afsluitbaar klepje en worden ze meteen opgeladen. Ook andere muziekbronnen, zoals een MP3-speler, kunnen via de USB-aansluiting aan de voorkant worden aangesloten. Ook is het mogelijk om een USB-stick of een iPad te verbinden met de GX-M10H. Andere bronnen zijn een geïntegreerde CD-R/RW- en MP3-compatibele CD-speler en een digitale FM-tuner met RDS. Muziekliefhebbers die graag naar hun eigen muziek luisteren of liever hun eigen muziek maken, kunnen gebruik maken van de microfoon- en gitaaraansluiting.

Screen Shot 2012-10-15 at 11.49.08

De Boombox werkt zowel op batterijen als op stroom. Het is ook mogelijk om het apparaat in de auto aan te sluiten op een 12 volt-adapter. Het apparaat heeft een verlicht, oranjekleurig-display en een hoofdtelefoonaansluiting. De schouderband zorgt ervoor dat je de Boombox handig kunt dragen.

Heel veel functies die duidelijk maken dat Sharp niet echt een keuze heeft gemaakt voor welke doelgroep ze deze Boombox heeft ontworpen. Qua design is het ook maar een zeer beperkte groep ben ik bang. Oké, ik kan er natuurlijk naast zitten. Wellicht is er een grote, jeugdige markt die juist dit "over-de-top" model cool vindt.

De GX-M10H Boombox is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van €249.

Screen Shot 2012-10-15 at 11.48.20

Reacties (2)

 

  • Django

  't Ja, als ie maar stevig is en niet te zwaar. JVC heeft al jaren een dergelijk ding, niet te slepen en nog eens zo lelijk maar een magistraal geluid en oerdegelijk! Ideaal om buiten een flashmob of een dansles in een of ander lokaaltje te voorzien van een stevige beat! thanks Heaven!
  En de prijs is zeer acceptabel.

  Di 16 okt 2012, 02:13


  • ep

  ik heb hem en hij klinkt super blaas die jvc pijpen helemaal weg .
  hij vervormt niet blijft zuiver

  Di 12 feb 2013, 14:42

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines