BeoVision 11 van Bang & Olufsen

BeoVision 11 van Bang & Olufsen

Volgens Bang & Olufsen zetten ze met de De BeoVision 11 de nieuwe maatstaaf voor all-in-one entertainment- en informatiehub. Naast het elegante design heeft Bang & Olufsen een evenwicht gecreëerd van vorm, functie en technologie waar ieder digitaal huishouden nog jaren van in de ban zal zijn. De BeoVision V11 heeft zes luidsprekers in de slanke kast van de BeoVision 11 geplaatst voorzien van een eigen versterker. De V11 is ook voorzien van een complete ingebouwde surround sound-module waar Bang & Olufsen-luidsprekers op aangesloten kunnen worden.

De BeoVision 11 is de eerste televisie van Bang & Olufsen die is uitgerust met de Smart TV feature, een nieuw platform dat ervoor zorgt dat je snel en gemakkelijk kan schakelen tussen televisiezenders, het internet en andere interactieve content. De televisie kan op het internet worden aangesloten waardoor je snel van web-based content op het grote scherm kunt genieten. Schakelen tussen de toepassingen, zoals YouTube en Facebook, is heel eenvoudig. Met de afstandsbediening van de BeoVision 11 kunnen de features gemakkelijk en intuïtief worden bediend. De tv is ook klaar voor gebruik met de BeoRemote app op je tablet.

Als extra optie kun je kiezen voor een gemotoriseerde vloerstand of de nieuwe gemotoriseerde muurbeugel. Met een druk op de knop draait de tv van de muur in een hoek tot 90 graden. En na afloop van het tv-kijken kan de tv weer terug in de oorspronkelijke stand worden gezet. Er is ook een handmatig bedienbare muurbeugel en een schildersezel-stand verkrijgbaar.

De BeoVision 11 is verkrijgbaar in 40”, 46” en 55”. Exclusief te koop bij de Bang & Olufsen-dealer vanaf 11 oktober 2012. Prijs: € 5.995.

beovision11_intro_v2 jpg

BVi11-46-12SK-02

BVi11-12SK-04

BVi11-55-Black-12SK-07

BVi11-Black-12SK-01

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines