Bluetooth aanvulling voor Geneva Sound Systems voor iPhone 5

Bluetooth aanvulling voor Geneva Sound Systems voor iPhone 5

De introductie van de iPhone 5 brengt natuurlijk veel discussie teweeg, met name over de gewijzigde connector. Apple heeft haar nieuwste generatie iPhone namelijk uitgerust met een kleinere connector die niet meer op de bestaande docking systemen past. Alhoewel de standaard Apple docking station de ideale oplossing blijft voor de miljoenen aan eerdere generaties iPod Classic, Nano, Shuffle en iPhone, zijn gebruikers van de nieuwste generatie iDevices waarschijnlijk genoodzaakt een andere oplossing te zoeken. 

De iPhone 5 komt dus in de zelfde hoek als de iPad, Galaxy Tab en andere smartphones, tablets en mp3 spelers die dankzij een afwijkende connector of fysieke afmeting niet in het standaard Apple dock passen. Gelukkig biedt de ingebouwde BlueTooth functie een oplossing.

Vrijwel alle smartphones, tablets en mp3 spelers zijn uitgerust met BlueTooth. Om een geslaagde draadloze verbinding tot stand te brengen dient je muzieksysteem uitgerust te zijn met een BlueTooth ontvanger. Om de Geneva Audio modellen toegankelijk te maken hebben de gezamenlijke Geneva distributeurs een oplossing gevonden in een BlueTooth ontvanger die op het standaard dock geplaatst kan worden zonder extra kabels. Plaats de ontvanger in het dockingstation, koppel deze en geniet van je muziek vanaf alle gangbare BlueTooth tablets en smartphones, inclusief de nieuwe iPhone 5.

Deze BlueTooth ontvanger wordt geleverd bij aankoop van een Geneva Model M-Touch, M, L of XL voor een verkoop adviesprijs van € 49

Reacties (1)

 

  • ChrisS

  Airplay werkt eenvoudiger volgens mij.
  Kunnen ze niet een ontvanger met airplay functionaliteit maken?

  Wo 3 okt 2012, 19:17

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines