Update Apple TV met Fotostream en Multiple iTunes accounts

Update Apple TV met Fotostream en Multiple iTunes accounts

Apple heeft een update vrijgegeven voor de Apple TV. Deze update is voor de 2de en 3de generatie van Apple TV (kleine zwarte box). Zoals verwacht kun je nu gebruik maken van gedeelde Fotostreams, een nieuwe optie in iOS 6. Je kunt Fotostreams van andere naccepteren en bekijken. Leuk als je hele familie hiervan gebruik maakt.

Misschien nog wel belangrijker is het feit dat je nu ook met meerdere iTunes accounts kunt inloggen en ingelogd blijven. Je kunt eenvoudig wisselen van account zonder telkens de gehele inlogprocedure door te hoeven lopen. Wanneer je in huis meerdere Apple gebruikers hebt, en dus ook verschillende accounts waar je films en muziek op koopt, kun je deze vanaf nu eenvoudiger bekijken.

Een andere leuke optie is het aanpassen van je Apple TV homescreen. Door de "selecteer knop" ingedrukt te houden gaat deze wiebelen, net als bij je iPhone, en kun je het icoontje verplaatsen.

Een goede update met extra's die het "hobbyproject van Apple TV" weer een stuk interessanter maakt. Misschien is het nog te vroeg maar Apple blijft Apple TV ontwikkelen en er zal een moment komen dat Apple ook hier de stap zal zetten, net als in de mobiele industrie en de muziekindustrie.

Apple TV update 346

Reacties (2)

 

  • Vincent

  Wat ik zelf ervaar als een major pluspunt van deze update is dat bij een film of serie die irritante half doorzichtige zwarte balk onder de ondertitels is verdwenen.

  Hoera daarvoor!

  Wo 26 sep 2012, 08:22


 • @Vincent
  Ik vond dat eigenlijk wel mooi. Maar idd dit is beter.

  Wo 26 sep 2012, 08:36

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines