LG Dockings Speakers

Tijdens de IFA in Berlijn hebben we ook kennis gemaakt met de nieuwste dockings van LG. De ND8520, de docking speaker van LG voor de iPod, iPhone en iPad, combineert zijn unieke kubusdesign met een uitmuntend geluid. Hij is compatibel met AirPlay, zodat je overal toegang hebt tot je iTunes-bibliotheek en via wifi in het hele huis van je muziekcollectie kunnen genieten. Android smartphones kun je via Bluetooth koppelen om muziek te streamen. De compacte afmeting doet niets af aan de indrukwekkende prestaties van de docking speaker: de kleine unit beschikt over een krachtige ingebouwde subwoofer die zelfs de laagste tonen op een volle, kristalheldere wijze reproduceert.

Daarnaast heeft LG nog meer mooie dockings gepresenteerd. De ND5520, een compacte docking waarmee je muziek kunt afspelen van zowel Apple als Android apparaten en de kleinere ND4520 en de ND3520.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines