Eén speaker en één aansluiting met het Bose Solo TV Sound system

Eén speaker en één aansluiting met het Bose Solo TV Sound system

Vandaag tijdens de IFA komt Bose weer met een nieuwe ontwikkeling die het makkelijker maakt om een betere geluidskwaliteit bij je huidige TV te ontvangen. Het Bose Solo TV Sound system bestaat uit één speaker en één aansluiting. 

De geringe afmetingen van slechts 7,1 cm hoog, 52,6 cm breed en ongeveer 30,5 cm diep zorgen ervoor dat het systeem binnen ieder TV meubel is te gebruiken. Het systeem is compatibel met elk type tv-toestel. Om het systeem met je televisie te verbinden, is slechts één kabel en één stopcontact nodig. Verder komt er geen extra (rand)apparatuur aan te pas. Het systeem werkt met de meeste universele afstandsbedieningen maar voor de zekerheid wordt er nog een extra afstandsbediening bijgeleverd. 

“De beeldkwaliteit van tv-schermen is de laatste jaren sterk verbeterd, maar de geluidskwaliteit laat vaak nog te wensen over”, zegt Doug Lankford, directeur Home Theatre Product Marketing bij Bose. “Het Bose Solo TV sound system is ontwikkeld voor mensen die graag tv kijken met goed geluid, maar thuis niet per se een home cinema-systeem willen.”

BoseSoloTVsoundsystem2

Het door Bose ontwikkelde digitale signaalverwerking en Array-luidsprekertechnologie zorgt ervoor dat het Bose Solo TV Sound system de ruimte vult met evenwichtig geluid, ook wanneer het volume niet te hoog staat

Het BOSE Solo TV sound system is vanaf medio september 2012 te bestellen via www.bose.nl en verkrijgbaar bij geautoriseerde BOSE-dealers. De aanbevolen verkoopprijs is €399,95.

Tags: audio, tv

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines