Philips ShoqBox draagbare, draadloze luidsprekers

Philips ShoqBox draagbare, draadloze luidsprekers

Met een nieuwe reeks draagbare, draadloze luidsprekers maakt Philips het mogelijk muziek van een mobiele applicatie, zoals een smartphone, te beluisteren. Ik heb in maart al een voorproefje gehad van deze nieuwe speakers. Het waren nog demo modellen maar ik was best onder de indruk van de geluidskwaliteit en natuurlijk van het design.

De ShoqBox is echt een Bluetooth speaker voor onderweg. Dankzij de li-ionbatterij kun je langdurig muziek beluisterd worden op reis en met de bewegingssensor kan men in een handomdraai van nummer veranderen.

De Philips ShoqBox-reeks bevat een model SB7200 dat is beschermd met spatwater- en schokbestendige materiaal. Hij bevat tevens een ingebouwd slotje om de luidspreker aan een sportoutfit vast te maken.

He ander model, de SB7300 heeft een aluminium behuizing, een speciaal roostermotief en een grote metalen volumeknop. De vier luidsprekers zijn multi-directioneel waardoor ze horizontaal of verticaal te plaatsen zijn.

Met twee Philips ShoqBox-luidsprekers kun je ook een stereosysteem creëren: met één tikje wordt de ene luidspreker de rechter en de andere de linker luidspreker, net als bij een gewoon hifisysteem. Met de ingebouwde microfoon van de luidspreker of via een smartphone kun je de ShoqBox-reeks ook gebruiken om te bellen.

De Philips ShoqBox is nu verkrijgbaar voor de volgende prijzen: Shoqbox SB7100 € 149,00 en de Shoqbox SB7300 € 199,00.

Tags: philips, speaker

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines