Philips lichtgewicht Fidelio M1 hoofdtelefoon

Philips lichtgewicht Fidelio M1 hoofdtelefoon

Philips brengt vandaag de Fidelio M1 hoofdtelefoon uit, het tweede model in het nieuwe reeks Fidelio hoofdtelefoons. De combinatie van een lichtgewicht productontwerp met authentieke audiokwaliteit maakt de Fidelio M1 hoofdtelefoon de ideale hoofdtelefoon voor onderweg. 

De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon is voorzien van neodymium speakerdrivers van 40 mm. Daardoor zijn zowel de hoge als lage tonen zo natuurlijk mogelijk en hoor je alle subtiele details van je favoriete nummers. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van een basreflexsysteem (BRS) voor de geluidsisolatie.

Voor een duidelijke en precieze klank heeft Philips de hoofdtelefoon zo ontworpen dat resonantie en trillingen tot een minimum worden teruggebracht. Dit gebeurt door de integratie van dubbel laags oorschelpen die zo werden ontwikkeld dat je een accurate klank vol details en zonder storingen hoort.

De Philips Fidelio M1 hoofdtelefoon werd vervaardigd met het oog op een duurzaam en langdurig comfort. Luxe uitgevoerde oorkussens met traagschuim dat zich vormt naar je oor, gemaakt van luchtdoorlatend materiaal en verdrijven druk en warmte. De hoofdtelefoon is licht door gebruik te maken van een aluminium structuur en een hoofdband in echt leder.

Deze verstelbare hoofdtelefoon is verkrijgbaar in een versie met microfoon, zodat je muziek én telefoonoproepen in alle eenvoud kan beheren.

De Fidelio M1 hoofdtelefoon (M1/00) is vanaf juni in Nederland beschikbaar voor € 199.

Philips_Fidelio_M1_Bild_Breit_670

Schermafbeelding 2012-06-05 om 14.55.08

Schermafbeelding 2012-06-05 om 14.55.22

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines