Jawbone komt met de Big Jambox

Jawbone komt met de Big Jambox

Jawbone komt met een nieuwe Jambox, de Big Jambox. Dit wordt het grotere broertje van de Jambox zoals we die nu kennen en waar cowboy Arvid net een review over heeft geschreven. De Big Jambox heeft flink wat meer power en is qua gewicht ook van 327 gram naar 1.225 gram gegroeid. Een groot deel van de gewichtstoename lijkt naar de batterij te zijn gegaan. Met de eerste generatie Jambox kon je 7-8 uur muziek luisteren en met de Big Jambox tot wel 15 uur volgens Jawbone. Ik verwacht dat de Big Jambox hiermee in de buurt komt van de SoundLink Speaker van Bose.

De Big Jambox is ook voorzien van LiveAudio, driedimensionale sound. Hiermee krijg je meer diepte in het geluid en hoor je meer details. Door LiveAudio wordt ook Crasstalk weggenomen zodat je goed het verschil tussen de linkse en rechtse speaker hoort. Nu is dit natuurlijk niet eenvoudig bij zo'n klein appraat waarbij de speakers vlak naast elkaar zitten. Als je wat verder afstaat, hoor je het ook niet meer volgens Peter Ha van Techcrunch.

De Big Jambox kun je in Amerika vanaf 1 mei bestellen en zal vanaf 15 mei in de winkels liggen voor een prijs van $299. De kleine versie van de Jambox is nu in onze shop verkrijgbaar voor €199.

video-placeholder

bigjambox-gallery-main-01

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines