Apple Televisie tegen het einde van het jaar [gerucht]

Apple Televisie tegen het einde van het jaar [gerucht]

Volgens analisten komt Apple tegen het einde van het jaar met een Apple Televisie. Niet de Apple TV zoals we die nu kennen, maar een heuse televisie. Volgens analist Michael Walkley van Canaccord Genuity zal Apple een 50-inch televisie lanceren tegen het einde van het jaar en zal deze in januari van 2013 daadwerkelijk op de markt komen.

"Following our supply chain checks, we have increased confidence Apple will launch a 50-plus inch LCD-TV product by [the first fiscal quarter of 2013]"

In een recent interview op Bloomberg Radio vertelde analist Gene Munster dat Apple met een eigen televisie bezig is en dat deze de grootste vernieuwing in consumentenelektronica zal zijn sinds de komst van de smartphone. Hij is er zeker van dat de Apple Televisie later dit jaar aangekondigd gaat worden.

Wellicht weer een van de vele geruchten maar de geruchten nemen toe. Net als het gerucht dat het telecommunicatiebedrijf Rogers and Bell benaderd zou zijn door Apple om mee te werken aan de lancering van de Apple Televisie in Canada. Sterker nog, de geruchten gaan dat Rogers and Bell al een Apple Televisie in hun laboratorium zouden hebben.

Afwachten maar.

Via appletvhacks

Reacties (3)

 

  • Paul

  Zou mooi zijn!

  Wat mij betreft mag hij al voor de kerst van dit jaar leverbaar zijn liefst ook in Nederland.

  Di 1 mei 2012, 14:03


  • Bart

  Ben benieuwd! Al zal het, Apple kennende, geen goedkope TV worden.

  Hopenlijk houden ze zich hierbij wel aan de standaard kabeltjes :-)

  Di 1 mei 2012, 14:38


  • Danny Percy Leroy

  Kan niet wachten!!! Ik hoop dat Apple hiermee weer de wereld op zijn kop zal zetten, maar vooral ook weer met een vernieuwend apparaat zal komen die een nieuwe standaard in de markt weg zal zetten.

  Goedkoop of niet.. Als de tv een hoop kan en de kwaliteit weer subliem is heb ik het er voor over..

  Wo 2 mei 2012, 10:33

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines