Bang & Olufsen BeoPlay V1 Televisie

Bang & Olufsen BeoPlay V1 Televisie

Bang & Olufsen heeft tijdens de CES 2012 in Las Vegas het nieuwe merk B&O Play gelanceerd. Een submerk voor stand-alone producten, eenvoudig te bedienen en draagbaar. Deed lijkt in eerste instantie op alleen maar draagbare speakers zoals de Beolit 12 en de BeoSound 8. Op de site van BeoPlay staat echter dat het niet alleen gaat om luisteren maar ook om kijken. De BeoPlay V1 TV lijkt de eerste televisie te zijn uit de BeoPlay lijn van Bang & Olufsen. Hiermee wil Bang & Olufsen een jonger publiek aanspreken met meer betaalbare producten. 

De BeoPlay V1 volgens de Deense website straks te koop in zwart en wit waarbij je kunt kiezen uit een vloerstandaart (zoals hierboven), een tafelstandaarteen of een beugel voor aan de muur.

De BeoPlay V1 komt waarschijnlijk in de maten 32- en 40-inch voor prijzen van resp. € 2.399 en € 2.899. Wanneer deze nieuwste BeoPlay V! TV op de markt komt is niet bekend. Van B&O krijgen we tijdens de CES in Las Vegas te horen dat er snel meer producten aan zouden komen. 

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines