Sony brengt nieuwe street style hoofdtelefoons

Sony brengt nieuwe street style hoofdtelefoons

Sony brengt twee nieuwe hoofdtelefoons op de markt; de MDR V55 en de MDR-ZX600. Beide hoofdtelefoons zijn compact en beschikken over draaibare oorschelpen die plat op te vouwen zijn. Hierdoor nemen de hoofdtelefoons minder plaats in als ze niet worden gebruikt. 

Zowel de MDR V55 als de MDR-ZX600 zijn beschikbaar in zwart, wit, rood en blauw. De kleuraccenten van het ringvormige oorkussen komen ook terug in het platte snoer. Het snoer is voorzien van een speciale laag die het vormen van knopen tegengaat. 

Beide hoofdtelefoons hebben een breed diafragma van 40 mm met neodymiummagneet. Hierdoor ontstaat een diep geluid met sterke bas en heldere hoge tonen. Tevens beschikken ze over een vermogen van 1000 mW.

Het gesloten ontwerp van de MDR-V55 omvat oorkussens die naadloos op de oren aansluiten, wat ook bevorderlijk is voor de geluidsisolatie. De omkeerbare oorschelpen maken het mogelijk de MDR-V55 ook te gberuiken bij het mixen van dansmuziek. De  MDR-ZX600 heeft een klassieke look met metalen accenten.

Prijs en beschikbaarheid

Beide hoofdtelefoons zijn vanaf begin april 2012 verkrijgbaar. De adviesprijzen zijn als volgt:

  • MDR-V55 : 100,- euro
  • MDR-ZX600 : 70,- euro

orig_MDR-V55_L_Blue

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines