Libratone Lounge voor Designliefhebbers

Libratone Lounge voor Designliefhebbers

De Libratone Lounge is wat mij betreft de meest stoere Airplay speaker die er op dit moment is. Hij is groot, robuust en toch elegant. Afgewerkt met dik Italiaans kasjmier aan de voorzijde en hoogglans aan de bovenkant. Alles staat in het teken van kwaliteit en design.

Libratone is voor velen misschien nog niet bekend, maar een Deense ontwikkelaar van draadloze geluidsoplossingen heeft al eerder de Libratone Beat op de Nederlandse markt gebracht. Nu breiden ze hun line-up uit met de Libratone Lounge en volgens Libratone komen er nog meer leuke designs aan.

 

Design
De Libratone Lounge is vooral gericht op design en lifestyle. De speaker is 1 meter breed en maar 10,5 cm diep. De hoeken zijn stijlvol afgerond en zorgen voor een minimalistische look. De body van de Lounge is gemaakt van hout met aan de bovenkant een diepe hoogglans afwerking. De speakers zelf zijn verstopt achter Italiaans Kasjmier.

De Libratone Lounge is geschikt om aan de muur te hangen. Hiervoor is er een speciaal beugel bijgeleverd waarmee je hem stevig en dicht tegen de muur kunt hangen. Als je dan ook nog de kabel wegwerkt heb je echt een stukje functionele kunst aan de muur hangen.

Screen Shot 2011-11-15 at 16.33.13

De Libratone Lounge is verkrijgbaar in het groen, rood, zwart, grijs en beige. Vooral in de kleuren groen en rood heb je een eyecather in je woonkamer waarbij veel mensen zullen vragen: "Hoe kom je daaraan?" :).

Screen Shot 2011-11-15 at 16.43.25

Libratone Lounge 316

Libratone Lounge 317

Libratone Lounge 328

2 - Gebruik

Inhoudsopgave: Libratone Lounge voor Designliefhebbers

Libratone Lounge voor Designliefhebbers
 1. Design
 2. Gebruik
 3. Sound
 4. Conclusie
 5. Foto's

Reacties (4)

 

  • Bobo

  Harold,

  Is dit jouw huis waar de foto's in de review genomen zijn?

  Di 15 nov 2011, 22:07


 • Yes, met altijd mooi blauw LED verlichting in de keuken :)

  Di 15 nov 2011, 22:20


  • Bobo

  Mijn complimenten ziet er prachtig uit 8-)

  Zie liever meer foto's van jou huisindeling dan deze overpriced plantenbak :P

  Wo 16 nov 2011, 10:51


 • @Bobo
  Dank voor je complimenten :). Wat betreft de platenbak ben ik het niet met je eens. De Libratone Lounge is echt wel een gave speaker die past in de moderne woning. Hij is groot maar het is dan ook een stukje design in je woning.

  Wo 16 nov 2011, 14:40

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines