Review: iTeufel Radio v2

Review: iTeufel Radio v2

Radio, wekker en docking station voor de iPod in één. De iTeufel Radio v2 is een elegante oplossing voor de slaapkamer die functionaliteit en design met elkaar moet verenigen in een retro-oplossing. Met versie 2 is de audio flink onder handen genomen zodat deze alles-in-een-radio ook de audiofiel moet overtuigen.

Om de iTeufel Radio v2 te installeren moet je er toch echt even de handleiding bijpakken. In het begin is het flink wat klikken en draaien aan het klikwiel op de voorkant om bijvoorbeeld alleen maar de tijd in te stellen. Hetzelfde geldt voor het alarm. Na een paar keer proberen ontwikkel je hier vanzelf een handigheid in. Gelukkig is via de meegeleverde afstandsbediening de iTeufel radio ook in te stellen en dat geniet de voorkeur boven de fysieke knoppen. Omdat je niet altijd de afstandsbediening in de buurt hebt liggen, kom je meestal niet onder de fysieke knoppen uit.

Het geheel voelt en oogt degelijk en is zeer netjes afgewerkt. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en niet krasgevoelig. Hoeken zijn er niet omdat alles is afgerond. Het geheel oogt retro, maar past goed thuis in een modern interieur. De geteste radio was hoogglans wit (wat verdacht veel op het Apple-wit van de MacBook lijkt) maar de iTeufel radio v2 is ook te krijgen in de kleuren matzwart, roze en walnootbruin. Boven zit een iPod-aansluiting waar ook een iPhone in te plaatsen is. Deze aansluiting laadt ook meteen de aangesloten iPod op.

iteufel_3

2 - Geluidsweergave

Inhoudsopgave: Review: iTeufel Radio v2

Review: iTeufel Radio v2
  1. Installatie
  2. Geluidsweergave
  3. Wekkerradio
  4. Conclusie

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines