Review: Harman GO + Play Micro

 

GEBRUIK
De GO+Play Micro is eigenlijk de eenvoud zelf. Stekker in het stopcontact, iPhone erop en je kunt muziek afspelen. De Go + Play werkt ook op batterijen zodat je hem eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen. Het gewicht van 3,9 kg maakt hem eigenlijk niet zo "Micro" als de naam doet vermoeden maar door het design voelt en is hij toch zeer "draagbaar" aan.

GO + Play Micro Harman Kardon 6Aan de boven kant van de GO + Play Micro zitten drie mooi afgewerkte roestvrijstalen knoppen: aan/uit en volume hoger en lager. De knoppen zijn vlak en mooi weg gewerkt en zitten links naast de iPod/iPhone. De dock waar de iPod/iPhone in moet heeft een verstelbaar schroef mechanisme waarmee je de GO + Play Micro kunt aanpassen aan de dikte van de verschillende iPods en iPhones. Een nadeel van de dock is misschien dat je er geen iPod of iPhone in kunt zetten die in een hoes zit. Zelf gebruik ik geen hoesje en heb daar dus geen last van. Maar als je dat wel hebt zul je de iPod/iPhone er dus eerst uit moeten halen. Helaas is dit bij de meeste iPod/iPhone docks zo.

GO + Play Micro Harman Kardon 2

1 - INHOUD 3 - GELUID

Inhoudsopgave: Review: Harman GO + Play Micro

Review: Harman GO + Play Micro
  1. INHOUD
  2. GEBRUIK
  3. GELUID
  4. CONCLUSIE

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines