Review: Harman GO + Play Micro

Review: Harman GO + Play Micro

Sinds enige tijd heb ik de Go + Play Micro van Harman Kardon thuis in gebruik. Een iPod/iPhone dock met een stoer design. De GO + Play is dankzij de ronde vormen en de afwerking met een roestvrijstalen buis aan de boven kant een robuust apparaat dat tegen een stootje.

 

INHOUD
GO + Play Micro Harman Kardon 7In de doos zit naast de GO + Play Micro een kleine eenvoudige infrarood afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kun je het volume regelen, play/pauze, volgende/vorige nummer en menu scroll hoger en lage. De afstandsbediening voelt wel een beetje simpel aan en is qua design niet echt een topper. Verder zit er een adapter bij die jammer genoeg wel aan de forse kant is. Als laatste zit er een kabel bij om eventueel een andere MP3 of audio apparatuur aan te sluiten.

Aan de achterkant van de GO + Play zit een grote klep waar 8 batterijen (C-type) in moeten. Volgens Harman zou je met één lading batterijen tot 18 uur muziek plezier kunnen beleven. Verder zitten er vier aansluitingen aan de achterkant: adapter, USB, AUX/Line In (3,55mm) en video-uitgang. Dankzij de USB-aansluiting kun je de iPod of iPhone synchroniseren met iTunes en wordt hij ook opgeladen als hij in de dock zit. Met de video-uitgang kun je video's of foto's van je iPod/iPhone afspelen op een televisie.

GO + Play Micro Harman Kardon 4

GO + Play Micro Harman Kardon 5

2 - GEBRUIK

Inhoudsopgave: Review: Harman GO + Play Micro

Review: Harman GO + Play Micro
  1. INHOUD
  2. GEBRUIK
  3. GELUID
  4. CONCLUSIE

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines