GlideTV Navigator

GlideTV Navigator

Vandaag maakt GLIDTV haar eerste product, de "GlideTV Navigator", bekend. Deze is ontworpen voor betere PC-ervaringen in je woonkamer.

De "GLIDTV Navigator" is een afstandsbediening die het surfen op internet, via de TV in de woonkamer, een stuk aangenamer moet maken.

Het is een stijlvolle afstandsbediening die goed in de palm van je hand past en toch de functionaliteit van een keyboard, muis of AV afstandsbediening heeft. In het bijzondere design is de functionaliteit van een muis uitgebreid met verschillende knoppen om een zo compleet mogelijke bedieningen te creëren.

Chris Painter, oprichter van GLiDTV:

“Up to now, consumers who wanted to connect a computer to the TV to take advantage of digital content had to bring office equipment to their living room, making the experience bulky and cumbersome, with the Navigator, GlideTV brings simplicity to accessing internet-based entertainment and ushers in a new era for computing in the living room.”

Hij ziet er erg goed uit en ik ben benieuwd hoe hij in de hand zal liggen. De prijs van €129 vind ik meevallen, maar ik heb hem dan ook nog niet in het echt gezien.

GlideTV_Navigator_two_hands

 

Reacties (7)

 

  • Maikel Bender

  Waar is de GlideTV te koop?

  Lees een hoop articles, maar kan negens een verkoop vinden.

  Please advice.

  Do 9 aug 2012, 12:32


 • @Maikel hij is ooit in Nederland op de markt gekomen.

  Do 9 aug 2012, 13:00


  • Maikel

  Ah oh vandaar. Thanks Harold!

  Do 9 aug 2012, 13:03


 • Ik heb er wel nog een liggen volgens mij???Ik weet niet waar je woont maar anders mag je die wel proberen.

  Do 9 aug 2012, 16:23


  • Maikel

  Ik woon in Thailand en had bedacht de GlideTV in Nedederland te kopen en naar mn moeder te sturen om op te pikken als ik de 24ste vanuit Nigeria via Amsterdam naar Bangkok vlieg, dus uitproberen wordt een beetje lastig. Zou je hm ook willen verkopen en naar een adres in Zwolle opsturen? Ik zal uiteraard eerst betalen.

  Do 9 aug 2012, 16:33


 • @Maikel Mail me even op redactie (at) stylecowboys punt nl

  Do 9 aug 2012, 16:43


  • Maikel

  Harlod, Heb je mn email ontvangen? Hoop dat je me kan helpen met mn zoektocht.

  Ma 13 aug 2012, 15:23

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines