Apple iWatch Horloge Concept

Apple iWatch Horloge Concept

De Italiaanse ontwerpers van ADR Studio hebben de iWatch ontwikkeld en zullen deze tijdens de WWDC 2010 van Apple aankondigen. Tenminste… als Apple iedereen gaat verrassen en als het dit compleet nieuwe product gaat aankondigen. Hoogstwaarschijnlijk zal het niet gebeuren, maar ADR Studio wil met dit ontwerp een horloge maken wat je elke dag het Apple gevoel geeft.

Op het scherm van de iWatch wordt de tijd weergegeven op een kleuren LCD, maar het horloge heeft natuurlijk veel meer mogelijkheden zoals WiFi en Bluetooth en bellen. Het is dus méér dan een horloge. De iWatch kan verbinding maken met je iPhone of iPad en zou een ingebouwde Pico projector hebben. Opvallend is de "slide to unlock" knop zoals we die van Apple gewend zijn.

Het concept ziet er wel wat dik uit als je het mij vraagt maar het zou zomaar eens een nieuw product in een nieuwe markt kunnen zijn. De vraag is dan misschien net zoals bij de iPad: Is het een mobiele telefoon, een horloge of iets daartussen in?

iwatch-concept_01

iwatch-concept_02

Reacties (4)

 

 • hallo vriendjes en vriendinnetjes

  Do 20 mei 2010, 19:20


 • Enorm lelijk

  Di 25 mei 2010, 00:23


  • iemand

  wat kan hij nou precies? alleen het weer en de tijd? en een soort hologram tonen?

  Wo 9 jun 2010, 21:15


  • Kim

  Waaner komt die uit

  Zo 17 feb 2013, 21:27

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines