Review: Bluelounge MiniDock

Review: Bluelounge MiniDock

Loop je ook altijd zo te klooien met kabels, laders, batterijen en wat al niet meer. Tijdens de herfstvakantie gingen we een paar dagen naar Frankrijk en toen ik alles ingepakt had, vroeg ik me echt af of dit niet anders kon? Eén kabel heb ik in ieder geval thuis gelaten: die van mijn iPhone.

De Bluelounge Minidock is een klein handig dockje voor je iPhone. Via USB kun je dit dockje aansluiten op je laptop of de adapter van je iPhone. Het scheelt tenminste één kabel in de wirwar aan kabels die we tegenwoordig hebben. Thuis gebruik ik hem nu ook waardoor het naast mijn bed iets meer geordend is.

How Handy is That!

De Bluelounge Minidock wordt in Nederland verkocht via 2moso. Op hun website vind je een overzicht van alle webshops.

Bluelounge Minidock-SC 333

Bluelounge Minidock-SC 331

Bluelounge Minidock-SC 332

Reacties (2)

 

  • hank

  great!

  Do 17 nov 2011, 18:27


  • joerie

  Ziet er wel handig uit, maar als ik het zo zie op de onderste foto is het ook niet ideaal in combinatie met een stekker. hij lijkt een beetje veel gewicht op de stekker te gooien zo.

  Do 17 nov 2011, 21:16

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines