Preview: Samsung Galaxy SII

iPhone4 vd Galaxy S2

Qua vormgeving is de Galaxy SII zeer stijlvol. Het toestel is 8,59 mm dik en weegt inclusief accu 116 gram. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de accu 10% meer inhoud wat zorgt voor 9 uur spreektijd en 620 uur stand-by-tijd.
Het super AMOLED scherm is zeer helder en heeft een contrast ratio van 150,954:1, Color Gamut van 110% en een 0.01ms response tijd.

In vergelijking met de iPhone 4 is de Galaxy SII dunner, heeft het toestel een langer gebruik op één accu en is het scherm groter.

Side by Side GS2 iPhone 4

1 - Full HD 3 - Samsung Hub

Inhoudsopgave: Preview: Samsung Galaxy SII

Preview: Samsung Galaxy SII
 1. Full HD
 2. Vormgeving
 3. Samsung Hub
 4. Smart
 5. Ervaring tot nu toe

Reacties (10)

 

 • @Jeeem
  Zo te zien echt wel een stukje groter. Ben benieuwd hoe dat bevalt :)

  Ma 16 mei 2011, 21:37


 • SGII Is groter maar wel dunner dan iPhone toch is het verschil in OS aanzienlijk. iOS is echt mooier en vriendelijker en het niveau van de android apps is lager dan iOS. Maar ja dat zegt niks over deze telefoon ;)

  Ma 16 mei 2011, 21:57


 • @joran hij schiet erg mooie plaatjes... ik had mijn zinnen gezet op de HTC sensation maar krijg steeds meer de neiging om SGSII te kopen. Hoe vind je touchwiz?

  Di 17 mei 2011, 08:38


 • @Arvid, zoals ik al schreef, Android is voor mij nog een nieuw gebied, toch ben ik redelijk te spreken over touchwiz 4.0 maar kan het moeilijk vergelijken met eerder versies. De snelheid van de telefoon icm met Touchwiz 4.0 maakt het prettig in gebruik.

  Di 17 mei 2011, 17:04


  • Bart

  Als ik het dus goed lees is het énige nadeel dat je met een mac de firmware (nog) niet kan updaten. Klinkt verder allemaal erg mooi. Misschien wel een goede opvolger voor de mijne, maar die mag nog een jaartje mee, dus even kijken wat er dan allemaal in de aanbieding is :-)

  @Joran, Dat jij iOS mooier vindt is natuurlijk smaak. Ik vind zelf de interface erg jaren 40 met die icoontjes. Zeker op de iPad had ik wel widgets verwacht. Nu lijkt het op een opgeblazen iPhone en wisten ze niet wat ze met de extra ruimte moesten doen.

  Vr 20 mei 2011, 08:56


 • @bart Het toestel is sneller en krachtiger dan de iPhone 4, Samsung heeft met dit toestel echt iets goeds in handen.
  Wat je schrijft over iOS is waar, ik ben wel van mening dat Android veel minder mooie apps heeft en dat Apple met hun beleid het niveau van de apps hoger houdt dan Android. Maar dat neemt niet weg dat de specs van de SII erg goed zijn.

  Vr 20 mei 2011, 09:04


 • Ben nu meer en meer aan het twijfelen :) Ik wilde graag voor de HTC Sensation gaan maar ik zie nu dat de SGSII gewoonweg beter is qua specs ed. Denk dat de keuze wel is gemaakt dan : http://arvid.me/ieQGj7

  Vr 20 mei 2011, 09:05


 • @arvid als ik geen iPhone had gehad met MobileMe etc dan was de SII mijn toestel geweest :)

  Vr 20 mei 2011, 09:08


 • @Joran op zich een goed vergelijk. Zelf MobileMe alleen in de prille begin maanden gebruikt dus nooit volle potentie 'gezien'. Vind Android behoorlijk krachtig met alle Google koppelingen en dan ook nog eens apps als Dropbox ed.

  Vr 20 mei 2011, 09:09


 • @Arvid ik moet nog erg wennen aan Android, Apple heeft connectie tussen OS en iOS erg fijn voor elkaar. En ik heb MobileMe nu eenmaal al en om nu alles om te zetten is erg veel werk.
  Maar goed, de SII is echt een beest van een telefoon. Gisteren mensen het videobeeld laten zien en die dachten dat het vanuit een videocamera kwam :)
  Ik val bijna in herhaling maar het is echt een fijn phoontje :)

  Vr 20 mei 2011, 09:13

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines