Altijd een perfecte badtemperatuur

Altijd een perfecte badtemperatuur

Je kent het probleem wel. Na 20 tot 30 minuten begint het badwater koud te worden. Snel spring je eruit of je laat er opnieuw warmwater bij lopen. Maar wat als je nu het water op temperatuur kunt houden? Dat dachten Sunmi Hwang, Hyunjoo-Lee & Jiwon-Seok ook. Zij ontwikkelden dan ook de Warm On.

De Warm On zorgt ervoor dat het badwater op temperatuur blijft. Een sensor merkt op of de Warm On onder water ligt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt er water door de Warm On geleid om dit op temperatuur te houden. Op deze manier is het water ook na 30 minuten nog steeds op temperatuur. 

warm_on2 (1)

De Warm On werkt op batterijen en kan door iedereen veilig gebruikt worden. Op het moment van schrijven is nog niet bekend wat de Warm On gaat kosten en wanneer deze beschikbaar komt. Gezien het feit dat dit wel echt een Style-item is, houden wij de beschikbaar zeker in de gaten! 

warm_on3

warm_on4

bron

Tags: bad, badkamer, water

Reacties (3)

 

  • beth tub??

  Is een Bethtub?
  a:een bad in bed?
  b: de naam van de ontwerper?
  c: een combinatie van beide

  Ma 7 mei 2012, 13:26


 • @beth tub??
  Dit is een naam die in het plaatje staat. Helaas komen deze vanuit de "bron" en dus niet gemaakt door SC zelf. Er zou eigenlijk moeten staan; bath tub.

  Ma 7 mei 2012, 13:59


  • Sanne

  Ja lekker handig! heb je twee van die dingen op de bodem liggen.. Wij hebben een antiek bad thuis en als we in bad gaan zetten we de verwarming aan in de badkamer en net zoals oma vroeger deed. gewoon een ijzeren bak met smeulend hout eronder (kan alleen als je een antiek ijzeren bad op pootjes hebt :P ) en je hebt lekker de hele tijd een warm badje..

  Wo 9 mei 2012, 08:58

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines