Creeer je eigen kinderkunstgalerij

Creeer je eigen kinderkunstgalerij

Indien je zelf nog kleine kinderen hebt dan is het vast herkenbaar voor je dat de mooie tekeningen & werkstukken met plakband tegen de deur hangen of met magneetjes tegen de koelkast.

In het kader van weg met de “ijskast kunst” bedacht Eona Craig’s een trendy lijstje voor alle meesterwerkjes. De mooie wisselijsten / frames zijn wit geschilderd en zowel horitzontaal als verticaal op te hangen. Weg met de plakbandjes, magneten en punaises, hiermee kun je op een leuke manier de kunstwerken van je kind(eren) tonen.

Met de lijstjes van The Articulate Gallery maak je in een handomdraai een kunstwerk in 2D of 3D van het werkstukje of tekening.

Leuk om te vermelden is dat “The Articulate Gallery” met dit ontwerp de award “Gift of the Year 2011” hebben gewonnen in de UK.

De wissellijsten zijn verkrijgbaar in 4 maten en o.a. te koop bij Laviejolie.nl. Prijs vanaf €19,50. Lezers van StyleCowboys ontvangen 10% korting, je kunt hiervoor de kortingscode 'Stylecowboys' gebruiken.

lijstjesallerlei500

Trendy-Speelgoed_22755_image

the articulate gallery frames a4 dubbel

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines