Rapoo H6020 Bluetooth headset

Rapoo H6020 Bluetooth headset

Al eerder schreven wij over Rapoo, een nieuw merk op de markt met niet alleen toetsenborden en muizen, maar ook headsets. Twee weken geleden hebben we nog van Rapoo een cool toetsenbord weggegeven! De kracht van Rapoo is een fraai design in combinatie met uitstekende kwaliteit. Zo ook deze H6020 Bluetooth headset!

Het eerste wat opvalt aan deze headset is natuurlijk de kleur. In fraai StyleCowboys blauw. Daar houden wij van ;-) (overigens ook verkrijgbaar in zwart en wit). De headset is zeer comfortabel, en drukt niet op je hoofd. Ook de oordoppen zijn zacht en comfortabel. Omdat de headset nagenoeg niets weegt, voel je niet dat je deze op je hoofd hebt. Maar belangrijker is natuurlijk het geluid! En dat is ook helemaal goed. De headset heeft overigens ook een ingebouwde microfoon en een auto-switchfunctie.  Deze schakelt automatisch over naar de belmodus bij inkomende gesprekken, zelfs als je lekker muziek aan het luisteren bent.

Rapoo2

Opladen
De bluetooth headset is eenvoudig op te laden met een usb-kabel. Opladen duurt ongeveer een uur of drie tot de headset helemaal vol is. Daarna kan je de headset zo'n 12 uur gebruiken om muziek te luisteren en zo'n 15 uur om te bellen. Deze headset is natuurlijk niet alleen op kantoor te gebruiken, maar ook perfect voor in de auto. Bluetooth aan, en je kunt ongestoord draadloos bellen.

Rapoo3

Winkelprijs: € 39,95 en verkrijgbaar in StyleCowboys Shop! 

shop-button9

Tags: bluetooth, rapoo

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Zoeken

Follow us

Add to Google

Headlines

© 2014 Stylecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Stylecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines